Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Alias, czy taka domena się nada?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
teleimpact
Witam, mam nie używaną domenę dmop.pl
Myślałem nad stworzeniem darmowych aliasów w tej domenie.

Jak myślicie, nadaje się na Alias domena dmop.pl?
Postanowiłem spytać was o zdanie, bo mi akurat pasowała by jako alias dla jakiejś stronki. Ale najważniejsze co wy o tym sądzicie.

Domena jest ważna jeszcze parę lat, szkoda żeby leżała, nie chce jej sprzedawać, ani nie chcę robić kolejnego pustego forum o bóg wie jakiej tematyce... rolleyes.gif
GrayHat
NetArt daje pe`elke za darmo na rok winksmiley.jpg
teleimpact
A ja dmop.pl zarejestrowałem na 5lat za 20zł.
Ale i tak wiele osób korzysta z aliasów... Patrząc na statystyki niektórych serwisów...
Spawnm
warto dać, już nie takie dziwne nazwy były ,
tylko popupów nie dolepiaj innym tongue.gif
zareklamuj, po jakimś czasie daj reklamy , nawet grosza zarobisz smile.gif
a chętni zawsze się znajdą .
Np gracze gier przeglądarkowych winksmiley.jpg
teleimpact
Posiadam skrypt aliasów, który nie jest moim dziełem.
Ale nie powiem wam jak się nazywa, bo po prostu nie było w nim żadnych danych, licencji ani stopki.
Cały skrypt jest widoczny na warez24.net. Jeśli ktoś wie jaki to skrypt, to proszę napisać.

Ramkę można zobaczyć wchodząc na przykładowy alias http://www.webcenter.warez24.net/

Piszę to po to, bo nie znam się na pozycjonowaniu, ale proszę zobaczyć kod ramki.
Znajdują się tam 4 linki, w tym 2 do serwisu: Warez24.net z darmowymi aliasami...
W skrypcie było napisane że to jest niewidoczne na stronie www, ale google indeksuje linki... Jesli to prawda, to po dłuższym czasie można zarobić na linkach pozycjonujących.

Co do popupów, jeśli by się pojawiły, to z filtrem 24h. Dla jednego unikalnego użytkownika...

Ale proszę o więcej wypowiedzi, czy warto spróbować rolleyes.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.