Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Partner w płatnościach w serwisie.
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
MiFlo
Witam, osobiście korzystam z kody.wapacz.pl, jednakże oferują oni tylko płatności poprzez sms. Ostatnio zainteresowałem się dotpay.pl choć mam wiele wątpliwości. Przechodząc do sedna interesuje mnie serwis który oferuje płatności poprzez sms, przelewy i jest prosty w obsłudze i instalacji oraz który daje użytkownikowi możliwości zarobienia czegoś smile.gif (większe prowizje dla mnie). No może trochę przesadziłem z wymaganiami ale na pewno musi być płatność sms i przelewem.

Wolę się spytać doświadczonych niż później samemu żałować że się nie spytało.
Byłbym wdzięczny za sugestie i ogólnie jakieś informacje na ten temat.

Pozdrawiam
PS: Dodam że nie prowadzę działalności gospodarczej i się na to nie zanosi.
PS2: Szukałem na forum i dostałem wiele informacji ale nie są dla mnie pełne zazwyczaj linki do takich serwisów a ja szukam też i opinii.
matixrr
Jestem na stronie ktora korzystala kiedys z wapacza i bywaly z tym serisem rozne problemy i Administrator przezucil sie na allopass.com i osobiscie wyslalem juz nei jeden kod w tym serwisie (allopass.com) i nigdy nei mialem problemow wiec mzoe zainteresuj sie jeszcze nim tongue.gif
MiFlo
Swego czasu myślałem nad platnosci.pl lecz teraz jest przeznaczony włącznie dla firm lub osób fizycznych prowadzących działalność gospodarczą, ale napisałem do nich w tej sprawie i przekierowali mnie do payu.pl
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.