Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wszystkie nowosci/artukuly wybranego redaktora
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Wortal
treewood
Tu na forum istnieje opcja taka, ze gdy wchodze na jakiegos usera i klikam na "znajdz wszystkie posty ...." to wyskakuja mi wszystkie posty wybranego usera.

Moze by zrobic taka sama opcje na stronie php.pl. Klikajac na jakiegos redaktora (dwie wersje):
1. przenosi mnie na forum gdzie jest info o userze z dodatkowa opcja obok "znajdz wszystkie posty..." nazywajaca sie np. "wyswietl wszystkie artykuly ..."
2. przenosi mnie na strone php.pl z info o danym redaktorze a dokladnie iloscia artykulow/newsow przez niego zapodanych itd i z opcja "wyswietl wszystkie artykuly ..."
scanner
Dzięi za sugestię
Mamy coś takiego w planach, jednak - może to chwilkę potrwać.
Seth
Ja troche rozwine to co napsail scanner... pracujemy nad poprawieniem strony jednak na osobnym systemie, wiec wszystkei zglaszane propozycje beda tam robione i po zakonczeniu prac (daty nie podaje winksmiley.jpg) zostanie podmeiniona strona na nowa. Gdzie beda juz wszystkie (wiekszosc) udogodnienia, ktore tutaj sa zglaszane.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.