Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: www.uksgedanensis.civ.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
slaug
Cześć,

Chciałbym prosić o ocenę strony. Tylko chodzi mi głównie o funkcjonalność i przejrzystość, ocena grafiki jest drugorzędna.

adres strony: Strona UKS Gedanensis Gdańsk
invx
hmmm. finkcjonalnosc, nie zawiele jest co oceniac pod tym wzgledem, ale to co jest jest dobre, choc moglo by byc lepsze, moze jakies logowanie, forum, sondy, jakies menu w top'ie. narazie funkcjonalnosc 4/10
a teraz grafika: nie podoba mi sie przejscie niebieskiego w szachownice, te niebieskie paski po bokach, bez menu, wygladaja brzydko, zby "masywne", polaczenie topu, z restza do poprawy, mozna by zaznaczyc jakos lepiej, nazwy menu, 4/10
slaug
Dzięki za ocene. Skończyła mi się wkońcu sesja i chcę poprawić wszystkie niedociągnięcia. Krytyka bardzo konstruktywna, tak więc zabieram się do pracy. Dam znać jak skończę :)

pozdrawiam,
Daniel
koszar
funkcjonalność... hmmm.... jest ok! wszędzie mogę bez klopotu dotrzeć, nie gubie się w hierarchi linków, jednym slowem luz.... ale szczerze mówiąc to nad grafiką móglbyś jeszcze popracować. smile.gif pozdr.
slaug
Poprawiłem trochę grafikę. Jeżeli możecie to proszę o ponowną ocenę.
invx
hmmm... widze z o poprawiles tlo pod menu, durzo lepsze smile.gif, nazwu menu, lepsze, choc mozna by je n jakim innym tle umiescic, nadal mi sie nie podoba przejscie topu w reszte, buttony, od "wiecej" mi jakos tam nie pasuja w takim stylu, mozna powiedziec ze -5/10

P.S.
popracuj nad topem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.