Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [layout] moje gadżety
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
PWS
Cześć
Rzućcie okiem na moje półtoragodzinne "dzieło" winksmiley.jpg
i oceńcie je
co dodać co zabrać a co zostawić?
proszę o ocenę
Layout moje gadżety
invx
milo ujzec zamias text text text ... Lorem ipsum .. smile.gif strona przyjemna w ogladaniu, jak narazie mi ie podoba ale zdecydowania za malo, i koniecznie a:hover zastosuuj, dopracuj calosc, napis "Moje gadżety" jakis bardziej oryginalny zrub, =>4+/10

P.S.
w topie te przylacza do bater, zakorkowane jakims dziwnym korkiem,i moze by zamienic na cos bardziej profesionalenego ? jakis nypel rurowy zakonczony kolanem 7 biggrin.gif, skad takie pomysl zeby hydraulike wpakowac do topu ? biggrin.gif
sf
Pod firefox strona sie troche psuje ;>
PWS
Cytat(sf @ 2004-07-31 10:37:46)
Pod firefox strona sie troche psuje ;>

hmm... ja używam firefoxa 0.9 i jakoś nic mi się nie psuje.

a co do topu... to nie jest hydraulika.... chyba tongue.gif ale w każdym razie miałem taki zamysł, żeby wsadzić coś związanego z techniką, ale nie kolejną oklepaną komórkę czy panel wzmacniacza... lubie być oryginalny

a co do napisu w topie... może zmienię, ale zastosowałem taką czcionkę bo też mimo że prosta wydaje mi się oryginalna i chyba pasuje

proszę o więcej komentarzy

/// Dodane ///
aha... dodałem a:hover .... thx 4 tip @invx
eS...
hej
smile.gif co do strony nie bede się wypowiadał bo tylko jedna rzecz przykula moja uwage, chodzi mi o ta fotke z tymi 2 zaworami/śrubami. Jeśli sam ją robiłeś to gratulacje, sam lubie czasem sfotografować takie dziwadła smile.gif
Pozdrawiam cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.