Przedstawiam Wam stronę: http://it.hk.pl - stronę robiłem dość dlugo, bo w sumie od połowy lipca, chociaż większość rzeczy jest "niewidoczna"

Strona ma zawierać:
- kurs C++ ( standardowy C++, nie żadne mieszanki)
- różne algorytmy wraz z przykładową implementacją w C++
- warsztat - czyli przykładowe rozwiązania bardzo prostych problemów, ale pokazujące, jak ulepszać kod
- porady - porady dla ludzi niekoniecznie programujących - na razie jest artykuł o Outlook Expressie - dla tych co pocztę sprawdzają do tej pory przez www (są tu tacy?

- jest też trochę linków związanych z informatyką - mam nadzieję, że niektórym się przydadzą
- możliwe, że umieszczę też jakiś dział php (stąd php w title), w którym umieszczę np. moje artykuły + trochę różnych skryptów
Dla chętnych do nauki C++, kurs jest również w wersjii OFFLINE w PDFach.
Mimo, że się dość starałem, liczę na Wasze opinie i krytykę i zwracanie uwagi na ewentualne błędy - bo takie przy dość dużej ilości skryptów jakie się znajdują na stronie, mogą się niewątpliwie zdarzać.
Jak Waszym zdaniem strona wygląda, co sądzicie o kolorystyce, układzie itp. sprawy

Z poważniejszych skryptów php na forum mogę wymienić porcjowanie artykułów, mod C++ - do kolorowania umieszczonych kodów na forum - mam nadzieję, że działa w porządku, bo wczoraj dopiero przepisałem go z C++ na php. Oprócz tego, o większości przewidywalnych błędów na stronie jestem informowany mailem.
Jak coś nie działa - proszę o uwagi, bo naprawdę ciężko mi wszystko sprawdzić mimo, że starałem się przetestować stronę na wszystkie sposoby:pod windowsem były to: Microsoft Internet Explorer 6.0, Netscape 7.1, MozillaPL 1.6, Mozilla 1.7, Mozilla Firefox 0.9.2, Opera 7.11, Opera 7.54 i częściowo Opera 6.05.
Czekam na opinie/uwagi/pomysły i jak coś nie działa, od razu biję się w piersi