Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: starsze wersje trial adobe ps
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
!*!
Czy można jeszcze skądś pobrać jakieś wersje trial tego programu na windows xp? Wszystkie linki przekierowują na stronę adobe, gdzie jest do pobrania CS6, a ten nie działa na xp.
pyro
Łatwo poznajdować portable do prawie każdej wersji. Są mega pamięciożerne, ale zgaduję, że skoro oczekujesz starszej wersji to arcydzieł nie będziesz robił na mega renderowanie
!*!
Mało to legalne ;) w zasadzie potrzebuje tych wersji tylko do obadania jakie są i czy w ogóle przekłamania PSD na GIMPie, mam okazje kupić oryginał w dobrej cenie i nie wiem czy jest sens, jeśli GIMP radzi sobie z PSD dobrze.

edycja:

A może jest ktoś, kto robił takie testy?
Posio
Powiedz o jaką wersję Ci dokładnie chodzi ?
Jeśli chodzi Ci o CS2 to:
www.adobe.com/downloads/cs2_downloads/

Odpuść sobie użycie seriala, i masz legalnego triala.
Daiquiri
!*!, zależy jakie masz źródła. O ile dobrze pamiętam GIMP miał problem z warstwami wektorowymi, efektami warstw, Smart Objects czy... CMYKiem ;-). Nie wiem czy istnieją jakieś nowe dodatki, które usprawniły import/export PSDków. To są rzeczy, które sprawdziłabym jako pierwsze.
!*!
Cytat(Posio @ 27.07.2013, 12:15:21 ) *
Powiedz o jaką wersję Ci dokładnie chodzi ?

CS4 lub CS5.

Cytat(Daiquiri)
!*!, zależy jakie masz źródła. O ile dobrze pamiętam GIMP miał problem z warstwami wektorowymi, efektami warstw, Smart Objects czy... CMYKiem ;-). Nie wiem czy istnieją jakieś nowe dodatki, które usprawniły import/export PSDków. To są rzeczy, które sprawdziłabym jako pierwsze.

Sprawdziłem kilka PSD, import warstw i ich nazw oraz efektów wydaje się być dobry na wersji 2.8.2, zaraz obadam trial podany wyżej i sprawdzę dokładnie.

edycja:

Tak jak wspomniałem import działa niemalże bez zarzutu, czasami są błędy we właściwościach tła niektórych warstw, powstaje swego rodzaju duplikat który można wyłączyć (może nowsze wersje gimpa radzą sobie z tym lepiej). Nie mam pojęcia czy CMYK i inne bajery działają prawidłowo jednak po eksporcie do plików PNG czy przy wyciąganiu grafiki GIMP działa idealnie.

@Posio - dzięki za link.
Posio
No o CS4 i CS5 to rzeczywiscie cięzko... Możesz ew. spróbować na jakiś forach poszukać z wiadomą tematyką i wyciągnąć z paczki tylko to co potrzebujesz ale to już wiesz smile.gif
aras785
Wystarycz, że pobierzesz dowolną instalkę i przy instalacji będzie miał opcje trial smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.