Witam Może to pytanie zabrzmi trochę głupio, ale to nic. Jakie kolory kojarzą się wam z: - PHP - HTML - JavaScript - MySQL - SQLite - Hosting www - Grafika
Do każdego słowa/dziedziny potrzebuję inny kolor, mogą być inne odcienie. Z góry dzięki
pedro84
6.08.2013, 01:32:20
- PHP niebieski - HTML zielony - JavaScript czerwony - MySQL pomarańczowy - SQLite brak - Hosting www granatowy - Grafika różowy
Nie pytajcie...
ZeTu
6.08.2013, 01:43:54
Hehe fajnie czekam na więcej propozycji PS: z tego co przemyślałem to u mnie kolory takie jak u ciebie, z tym że w PHP mam fioletowy Ale nie mam kolorów do SQLite, Hosting www i Grafika
semafor1985
6.08.2013, 07:04:21
- PHP - niebieski - HTML - fioletowy - JavaScript - zielony - MySQL - pomarańczowy/szary - SQLite - brak - Hosting www - czerwony - Grafika żółty/czarny
Sephirus
6.08.2013, 10:05:18
- PHP - tu może być jedynie jasny niebieski - HTML - zielony - JavaScript - czerwony - MySQL - szary / pomarańczowy - SQLite - --- - Hosting www - fioletowy - Grafika - ---
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.