Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
klawiszowiec
Mój kolega ma problem z swoją firmą ,od jakiegoś czasu bawi się w współpracę z SOTE i SHOPEREM, to są silniki na których działają sklepy internetowe. Problem jego polega na tym, że firma jegp jest zadłuzona, wziął 2 kredyty na firmę. Z czego jedne spłacił do połowy a drugi jeszcze nie tkniety przez jego kieszeń. Banki krzycza i wółają o swoję pieniązki. A firmy partnerskie aczynają zrywać kontrakty. Szukam pracy i zlecen dla niego. Jest dobrym programistą php. ostatnio zaczoł interesowav się językiem RUBY. Jesli ma ktoś jakieś zlecenia do zrealizowania, to prosze o kontakt, portfolio mogę wysłać w jego imieniu na priv.

Pytanie z innej beczki czy ktos korzystał może ze szkoleń ALtkoma? dostałem oferte szkoleniową od nich, wiem ,że się specjalizuja w efs. Ale jaki poziom tych szkolen jest to szczerze nie wiem. Prosze o jakie info, może ktos już korzystał, mają kilka oddziałów w całej PL.
lobopol
1. Dział giełda
2. nie ja
kamil4u
Taką ofertą odstaszasz ludzi:
- dla klienta liczy się cena, fachowość, terminowość, a nie kłopoty firmy - odstraszasz
-
Cytat
Jest dobrym programistą php. ostatnio zaczoł interesowav się językiem RUBY
- błędy ortograficzne w "ofercie"- odstraszasz
- zła kondycja finansowa firmy = możliwość splajtowania firmy = możliwość niewykonania projektu - odstraszasz

Lepiej pogadaj z kolegą, niech zrobi portfolio i zacznie dorabiać jako freelancer. Dokładnie przemyśli jak się ogłosić. A Ty jak będziesz chciał pomóc to po uzgodnieniu z nim dodawaj ogłoszenia już z linkiem do portfolio.

Pozdrawiam i powodzenia życzę - zarówno Tobie jak i koledze.
!*!
Cytat
A firmy partnerskie aczynają zrywać kontrakty.

Za to też są pieniądze.

Cytat
Jest dobrym programistą php

Podaj tu link do kodu.
ajlowju
Powiem szczerze, że jeśli w ofercie są błędy ortograficzne, to nikt się taką ofertą w ogóle nie powinien interesować.
devbazy
Czasem bardzo chcąc pomóc, można komuś tylko zaszkodzić i zrobić dodatkowo antyreklamę. Warto to przemyśleć. Możesz zachwalać kolegę wniebogłosy, jednak bez podania linku do portfolio albo chociaż jakiejś próbki kodu nie licz na to, że ktoś się z Tobą bądź z kolegą skontaktuje i mu coś zleci.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.