próbuję wykonać proste, dynamiczne menu oparte na bazie danych i mam problem...
najpierw kod:
<? // menu glowne $sql_query = (\"SELECT * FROM menul ORDER BY menul_nr ASC\"); if($linel[0]==$_GET['id']){ if($linel[0]==2){ } $podstr=$linel[2]; } // submenu - poziom 1 $sql_query = \"SELECT * FROM menul_subcat ORDER BY menul_subcat_nr ASC\"; $bufor_menul_subcat=''; $bufor_menul_subcat.='<TR><TD><TABLE><TR><TD><A HREF=\"index.php?id=2&idsubcat='.$linel_subcat[0].'\">'.$linel_subcat[1].' -</A></TD><TD> < </TD></TR></TABLE></TD></TR>'; if($linel_subcat[0]==$_GET['idsubcat']){ if($linel[0]==2 && $linel_subcat[0]==201){ } $podstr=$linel_subcat[2]; } // end submenu - poziom 1 // submenu - poziom 2 $sql_query = \"SELECT * FROM menul_sub WHERE menul_sub_cat='www' ORDER BY menul_sub_nr ASC\"; $bufor_menul_sub=''; $bufor_menul_sub.='<TR><TD><TABLE><TR><TD><A HREF=\"index.php?id=2&idsubcat=201&idsub='.$linel_sub[0].'\">'.$linel_sub[2].' -</A></TD><TD> << </TD></TR></TABLE></TD></TR>'; if($linel_sub[0]==$_GET['idsub']) $podstr=$linel_sub[3]; } // end submenu - poziom 2 } } ?>
Problem jest taki, że menu rozwija się w sposób następujący:
- menu 1
- menu 2 (po kliknięciu rozwija się podmenu i równocześnie wyświetla strona z bazy)
>- menu 2.1 (po kliknięciu rozwija się podmenu i równocześnie wyświetla strona z bazy)
>- menu 2.2
>- menu 2.3
>>- menu 2.1.1
>>- menu 2.1.2
>>- menu 2.1.3
- menu 3
itd.
a powinno:
- menu 1
- menu 2 (po kliknięciu rozwija się podmenu i równocześnie wyświetla strona z bazy)
>- menu 2.1 (po kliknięciu rozwija się podmenu i równocześnie wyświetla strona z bazy)
>>- menu 2.1.1
>>- menu 2.1.2
>>- menu 2.1.3
>- menu 2.2
>- menu 2.3
- menu 3
itd.
Nie chcę rozwiązywać tego przy pomocy js + php mimo, że każde rozwinięcie menu będzie powodowało przeładowanie strony.
Mam wrażenie, że tego typu menu jest na stronie php.pl (ale to może być tylko wrażenie

Może ma ktoś pomysł?
Z góry dzięki za każdy!
pzdr
marcin