Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: phpMyAdmin - bład
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Skrypty obsługi baz danych
witkat
Witam !
Czy kotos wie co to za błąd questionmark.gif I Co zrobić aby dostać sie do myadmina questionmark.gif
A jeżeli nie da się ...... to jak ktoś ma jakiś skrypt, który pozwoli mi pracować na bazie w podobny sposób jak na myadmin, bede wdzięczny za podanie linku.

Od razu mówie ze pisze od 2 tygodni do admina serwera i nic..... serwerek jest w Niemczech i stoi na biurku jakiegoś studenta. Czasem trudno jest z suportem, ale na ogól jest spoko...

Dzięki tongue.gif
nospor
MySQL -> Skrypty obsługi baz danych
orson
witam ...

w pliku config musi być ustawiona wartość przez którą będzie szyfrowane hasło ... co zresztą jest napisane ...

pozdrawiam
mike
A dokładniej w pliku config.inc.php (coś koło linii 61)
  1. <?php
  2. <php
  3.  
  4. // ...
  5. $cfg['blowfish_secret'] = '';
  6. // ...
  7.  
  8. ?>

wpisz cokolwiek, np.:
  1. <?php
  2. <php
  3.  
  4. // ...
  5. $cfg['blowfish_secret'] = 'cokolwiek';
  6. // ...
  7.  
  8. ?>
witkat
A ten plik config.inc.php to pewnie jest w miekscu gdzie jest postawiony phpmyadmin....... niestety poza swoim kontem na tym serwerze nie mam dostepu do niczego.....

Czekam więc aż Niemiec się ruszy.......

A macie coś co mi ząstapi phpmyadmina ? Chodzi o jakiś stryp za pomoca którego bede mógł mpracować na bazach (exporty, edycje itp....)
Rkingsmiley.png
FiDO
Z tego co rozumiem phpMyAdmin jest wspolny dla wszystkich kont na tym serwerze i dlatego nie masz do niego dostepu.. jesli tak to przeciez mozesz zainstalowac PMA na swoim koncie..
Ociu
mysql-front
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.