Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Phpmyadmin- nieudana próba edycji rekordu
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Skrypty obsługi baz danych
Paweł :)
witam
przy próbie edycji rekordu phpmyadmin wyrzuca to:

Kod
Notice: Undefined index: cfg in F:\serwer\apache\Apache2\www\phpmyadmin\header.inc.php on line 14

Notice: Undefined index: charset in F:\serwer\apache\Apache2\www\phpmyadmin\libraries\header_http.inc.php on line 19

Notice: Use of undefined constant PMA_USR_OS - assumed 'PMA_USR_OS' in F:\serwer\apache\Apache2\www\phpmyadmin\libraries\common.lib.php on line 1110

Notice: Use of undefined constant PMA_USR_OS - assumed 'PMA_USR_OS' in F:\serwer\apache\Apache2\www\phpmyadmin\libraries\common.lib.php on line 1120

Notice: Use of undefined constant PMA_USR_OS - assumed 'PMA_USR_OS' in F:\serwer\apache\Apache2\www\phpmyadmin\libraries\common.lib.php on line 1135

Notice: Use of undefined constant PMA_USR_OS - assumed 'PMA_USR_OS' in F:\serwer\apache\Apache2\www\phpmyadmin\libraries\common.lib.php on line 1144

Notice: Use of undefined constant PMA_USR_BROWSER_AGENT - assumed 'PMA_USR_BROWSER_AGENT' in F:\serwer\apache\Apache2\www\phpmyadmin\libraries\common.lib.php on line 1147

Notice: Use of undefined constant PMA_USR_BROWSER_AGENT - assumed 'PMA_USR_BROWSER_AGENT' in F:\serwer\apache\Apache2\www\phpmyadmin\libraries\common.lib.php on line 1148

Notice: Use of undefined constant PMA_USR_OS - assumed 'PMA_USR_OS' in F:\serwer\apache\Apache2\www\phpmyadmin\libraries\common.lib.php on line 1156

Notice: Undefined index: text_dir in F:\serwer\apache\Apache2\www\phpmyadmin\libraries\header_meta_style.inc.php on line 15

Notice: Undefined index: charset in F:\serwer\apache\Apache2\www\phpmyadmin\libraries\header_meta_style.inc.php on line 23
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="./css/phpmyadmin.css.php?
Fatal error: Call to undefined function PMA_generate_common_url() in F:\serwer\apache\Apache2\www\phpmyadmin\libraries\header_meta_style.inc.php on line 44

kto wie co jest nie tak?
najgorsze, że raz działa a raz nie...
DeyV
Spróbuj pobrać inną (nowszą ? ) werję skryptu.
Sprawdź, czy wersja z której korzystasz jest kompatybilna z wersją php, którą masz na serwerze.
Wrzuć system na serwer jeszcze raz...
Paweł :)
miałem zainstalowaną wersję PHPmyadmina 2.7.0-pl1, zainstalowałem 2.7.0-pl2 i nadal jest to samo.. może nie włączyłem czegos w php.ini albo w httpd.conf??

edit

mam mysql 5, a w dokumentacji podana jest wspolpraca tylko z mysql 4.1.x... ale na stronie glownej projektu napisane jest, ze [hpmyadmin jest rowniez kompatybilny z mysql 5...

dziwne
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.