Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: błąd 403
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
beyonce
kurna ludzie mam problem rolleyes.gif otoz w piatek kupiłam sobie serwer i płaciłam kartą tongue.gif przysłali mi wszelkie info typu login, hasło, itd tongue.gif wszystko jest super, ładnie łączy mi sie z FTP...dobrze wgrywa pliki i w ogole worriedsmiley.gif no, ale jest problem mad.gif dry.gif wgrałam sobie obrazki na ten serwer i jak chce sprawdzić czy rzeczywiscie jest wgrane to wyskakuje mi błąd 403 tiredsmiley.gif :roll2: tak samo jak chce posprawdzac pliki z koncowka .html blink.gif Boże nie wiem co robić sad.gif zapłaciłam około 100 zł a tu dupa nic nie działa worriedsmiley.gif macie jakies pomysły??
mike
Cytat(beyonce @ 2006-02-13 17:52:05)
worriedsmiley.gif macie jakies pomysły??

1. Wykupiłaś usługę. Więc dziwne jest to, że nie piszesz do Admina, tylko tu.
2. Pewna jesteś, że podajesz dobre ścieżki do tych plików?

Regulamin :: Formułowanie treści wiadomości (postów)
Cytat
h. Nie nadużywaj emotikonek przy pisaniu wiadomości. Nie pozwala to czytającemu skupić się na czytaniu tekstu wiadomości.

Radzę się stosować do Regulaminu.
trucksweb
niech admin zmieni uprawnienia do tych folderow i plikow, wtedy wszystko bedzie OK winksmiley.jpg
escaflowne
A jak się zalogujesz na FTP, to widzisz tam może jakiś folder public_html lub wwwroot?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.