Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www]Proszę o ocenę
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Wykrywacz
Strona stoi od dawna, napisana kupe czasu temu. Zbieram się do odświerzenia jej pod wieloma kontami i może dodaniu czegoś.
Stąd proszę o uwagi im więcej podacie tym mniej będe się musiał głowić czemu coś jest do d

ww.soroptimist.pl
Fuzja
Baardzo wolny serwer , Pierwsza literka podstrony : Kim jesteśmy - obrysowana i pogrubiona kolorem biebieskim nie podoba mi się , na temat kodu nie będę się wypowiadał bo to domena zajeca , a ja w tym nie jstem zbyt dobry .
Wykrywacz
Co do serwera to się zgadza. Wisi to na moim domowy, a ostanio prędkość łącza mi strasznie spadła... Bądz brat przez osiołka znowy ciągnie smile.gif
W każdym razie dziękuje za tą uwagę bo to musze naprawić szybko...

(' Dokładnie tak jak mówiłem ciągnie filmy ')

Sprawdz teraz jak ci idzie proszę. Aha tam jest dużo podstron to nie chodzi o tą czołówkę.
Fuzja
Teraz bardzo ładna szybkość, załadowało mi się w mniej niż 0,25 sekundy .
vieri_pl
Strona bardzo prosta jeśli chodzi o grafike... bardzo, bardzo prosta. Szczerze mówiąc grafika taka sobie nie podoba mi się...

Co do kodu...

Cytat
Strona stoi od dawna, napisana kupe czasu temu.

To pewnie dlatego jest na tabelach i nie jest zgodna ze standardami winksmiley.jpg

Cytat
Zabieram się do odświerzenia jej pod wieloma kontami i może dodaniu czegoś.

No to proponuje przerobienie stronki a zgodną ze standardami, oraz lekki lifting grafiki smile.gif

Pozdro !
xarr
... no i jeszcze te framesety.... proponuje out smile.gif
TomASS
Dzisiaj jest raczej tendencja do odchodzenia od strony tytułowej - odrazu załaduj np. kimjestesmy.php - jeśli wchodzę na Twoją stronę to zazwyczaj nie przez przypadek i wiem kim jesteście smile.gif

Ładne zdjęcia smile.gif
Zrezygnowałbym z ramek na rzecz DIVów
Żółte kropki w menu możesz uzyskać np. poprzez CSS - nie koniecznie przez podmianę obrazków

Narzie to tak na szybko - resztę jeszcze będę przeglądał smile.gif
trucksweb
powiem krotko, strona dobra ale w latach 80-90 a nie teraz.
Proponuje stworzyc od podstaw nowa, zgodna ze standardami strone albo zleic to jakiejs agencji dry.gif
ocena: 1/10
Wykrywacz
Strona była pisana w latach 90:P. Dziękuje za opinię. Oczywiście, jeżeli jeszcze ktoś zechce ocenić ją to b. dziękuje za wszelkie uwagi.

Co do strony tytułowej to racja. Będzie trzeba to jakoś podmienić. Najtrudniej to będzie przekonać te baby, że potrzebna im nowa strona. smile.gif.

Kwestia podświetlanych przycisków, na pewno zostanie zmieniona.

Powiedźcie, jakie jest wasze zdanie, co do właśnie tej konkretnej strony.
Czy jest wogólę sens pakowania w nią Flasha. Myślę tu o ew. zrobienie ładniejszych przycisków.

Wiem, że to nie miejsce na tego rodzaju pytania przepraszam, ale nie chce zaśmiecać 2 krotnie forum głupimi pytaniami. Czy możecie podać mi link gdzie będę się mógł dowiedzieć, jak wsadzić przeglądarkę filmów na stronie, (czyli mały ekranik, na którym bezpośrednio można zobaczyć film).
Pigula
mi ta strona sie wogole nie laduje blink.gif

--------------------
strona sie pojawila to ocenie biggrin.gif
po pierwsze uwazam ze intro jest nie potrzebne. po drugie kolor liter w napiseie "Soroptimist International" powinien byc inny bo ten jest malo atrakcyjny. dalej ta kolumna co jest pod menu i w niej te niebiskei kreski jakos tak mi nie leza tiredsmiley.gif pozatym na dole powinna byc jakas stopka bo ta czesc strony wyglad jakby nie byla zakonczona.

mimo wszystko na twoim miejscu za sugerowalby przeniesienie strony na inny serwer ten troche jest wolny.
Speedy
Cytat(Pigula @ 2006-03-03 11:28:51)
mi ta strona sie wogole nie laduje blink.gif

nie tylko Tobie
vieri_pl
Jesli uwaznie czytaliscie pewnie zauwazylsicie ze stronka byla umieszczana na jego domowym serwerze... jest on albo wylaczony, albo kolega wyrzucial juz ta stronke...
Wykrywacz
Xitami padło Już jest spowrotem. Sory za problem
TomASS
Cytat
Czy jest wogólę sens pakowania w nią Flasha. Myślę tu o ew. zrobienie ładniejszych przycisków

Wg. mnie lepiej jest zrobić menu oparte o CSS i do tego JS. Ale pewnie na ten temat jest tyle zdań ile użytkowników.

Bardzo ładne menu jest: tutaj.
kowal1122
indexowy css mi sie nie podoba a po za tym stona biedna graficznie. Po za tym nie mam zastrzeżeń.
vieri_pl
Cytat(kowal1122 @ 2006-03-07 14:09:47)
indexowy css mi sie nie podoba

Kowal może bys to troszke rozwinal ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.