Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] Biblioteka <?php
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
strife
Witam,

Proszę o ocenę Biblioteka <?php.

Pozdrawiam, i z góry dziękuje za oceny.

ps. Ewentualne odpowiedzi będę pisał edytując tego posta.

Przyznaje bez bicia, nie jestem grafikiem i robiłem co mogłem, postaram się to wszystko poprawić, albo tak jak piszesz będę wzorował się na gotowym rozwiązaniu. Dziękuje za uwagi smile.gif

@Zajec - no wiem, że jest font, ale to wina serwera, który stosuje ten stary zapis, u mnie na localu jest span, będę musiał wysłać mail'a do mojego hostingu :] Dziękuje za opinię, bo o <p> zamiast <br /> nigdy bym nie pomyślał, a widzę, że mi to dużo ułatwi smile.gif
hwao
bardzo fajna stronka!

Popracowal bym nad wygladam minimalnie i nad zawawtoscia pracuj pracuj smile.gif
ens0re
IMO, dobry pomysł i widać chęc pomocy dla poczatkujacych smile.gif Oby w przyszłości też tak było smile.gif Layout jedynie troszke zbyt prosty jak dla mnie a zawartość na poczatek ok.
Powodzenia w dalszej pracy.
scanner
Pomysł fajny, realizacja gorsza.
1. Za bardzo razi tło. napisy powinny byc o wiele jaśniejsze. Tło to tło, a nie element centralny.
2. Menu - na razie widac, ze nie planujesz zamieścić za dużo informacji. Przy 10 temacie tych kratek u góry będzie juz za duzo.. a co dalej?
3. Przydałoby się, aby był link "zobacz artykuł w całości - albo opcja wydruku całości.
4. Może pomysleć nad gotowcami do pobrania?

Pozatym - zbyt czerwowo - czerwony kolor wzmaga poczucie zagrożenia. a do nauki potrzeba spokoju.
Zajec
Nieźle składniowo. Jedna sugestia: nie bój się używać nieco większej ilości bloków, dopóki robisz to zgodnie z ich przeznaczeniem.

1. Jest to już druga odsłona strony, która kierowana jest głównie dla ludzi zaczynających
  2. z dynamicznym językiem skryptowym jakim jest php. Znajdziesz tutaj wiele przykładów, porad jak i już gotowych skryptów
  3. dotyczących najczęściej znanych problemów z for dyskusyjnych, a także inne ciekawe alteratywne
  4. rozwiązywania tychże problemów.
  5. <br />
  6. <br />
  7. Mam nadzieję, że poprzez tą stronę język jakim jest <b>php</b>, stawie się Wam mniej obcy, a pisanie kolejnych skryptów
  8. będzie bardziej przyjemne.
  9. <br />
  10. <br />
  11. Wszelkie problemy, uwagi, błędy, pytania proszę kierować na:
  12. <br />
  13. <br />
  14. E-mail: <b>seeface [at] gmail [dot] com</b>

1. <p>Jest to już druga odsłona strony, która kierowana jest głównie dla ludzi zaczynających
  2. z dynamicznym językiem skryptowym jakim jest php. Znajdziesz tutaj wiele przykładów, porad jak i już gotowych skryptów
  3. dotyczących najczęściej znanych problemów z for dyskusyjnych, a także inne ciekawe alteratywne
  4. rozwiązywania tychże problemów.
  5. </p>
  6. <p>
  7. Mam nadzieję, że poprzez tą stronę język jakim jest <b>php</b>, stawie się Wam mniej obcy, a pisanie kolejnych skryptów
  8. będzie bardziej przyjemne.
  9. </p>
  10. <p>
  11. Wszelkie problemy, uwagi, błędy, pytania proszę kierować na:
  12. </p>
  13. <p>
  14. E-mail: <b>seeface [at] gmail [dot] com</b><br />
  15. Gadu gadu: <b>8293884</b><br />
  16. Tlen: <b>strifee@tlen.pl</b><br />
  17. JID: <b>strife@chrome.pl</b>
  18. </p>

Dodano:
Jeszcze jeden błąd mi się rzucił w oczy.
<font color="#007700">=&nbsp;</font>
Zamień no to na span.

Wyświetlanie kodu w tabelce jescze przeżyję. Przynajmniej póki FF i K nie obsługują counters :-/
Speedy
Ogólnie bardzo fajnie smile.gif.

Tylko popraw proszę to tło, bo rzeczywiście ostro razi.

Pozwoliłem sobie rozjaśnić trochę ten obrazek, żebyś zobaczył o co mi chodzi (to tylko jedna z możliwych opcji) winksmiley.jpg

http://www.picfury.com/4/back-4.html
nospor
Przepraszam że się wtrące, tak bez żadnej oceny, ale wydzielilem parę postów:
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=44...=0&#entry244390
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.