Nieźle składniowo. Jedna sugestia: nie bój się używać nieco większej ilości bloków, dopóki robisz to zgodnie z ich przeznaczeniem.
Jest to już druga odsłona strony, która kierowana jest głównie dla ludzi zaczynających
z dynamicznym językiem skryptowym jakim jest php. Znajdziesz tutaj wiele przykładów, porad jak i już gotowych skryptów
dotyczących najczęściej znanych problemów z for dyskusyjnych, a także inne ciekawe alteratywne
rozwiązywania tychże problemów.
<br />
<br />
Mam nadzieję, że poprzez tą stronę język jakim jest <b>php</b>, stawie się Wam mniej obcy, a pisanie kolejnych skryptów
będzie bardziej przyjemne.
<br />
<br />
Wszelkie problemy, uwagi, błędy, pytania proszę kierować na:
<br />
<br />
E-mail: <b>seeface [at] gmail [dot] com</b>
<p>Jest to już druga odsłona strony, która kierowana jest głównie dla ludzi zaczynających
z dynamicznym językiem skryptowym jakim jest php. Znajdziesz tutaj wiele przykładów, porad jak i już gotowych skryptów
dotyczących najczęściej znanych problemów z for dyskusyjnych, a także inne ciekawe alteratywne
rozwiązywania tychże problemów.
</p>
<p>
Mam nadzieję, że poprzez tą stronę język jakim jest <b>php</b>, stawie się Wam mniej obcy, a pisanie kolejnych skryptów
będzie bardziej przyjemne.
</p>
<p>
Wszelkie problemy, uwagi, błędy, pytania proszę kierować na:
</p>
<p>
E-mail: <b>seeface [at] gmail [dot] com</b><br />
Gadu gadu: <b>8293884</b><br />
Tlen: <b>strifee@tlen.pl</b><br />
JID: <b>strife@chrome.pl</b>
</p>
Dodano:Jeszcze jeden błąd mi się rzucił w oczy.
<font color="#007700">= </font>
Zamień no to na span.
Wyświetlanie kodu w tabelce jescze przeżyję. Przynajmniej póki FF i K nie obsługują counters :-/