Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Other Design
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Other
Witam...jak wszyscy to ja też smile.gif chciałbym się pochwalić wyglądem strony... i zawartością strony. Proszę o ocenę i o wpisy do księgi gości smile.gif --ZMODEROWANO--
TomASS
[logo] 10/10 = pomimo braków kolorów (na to co zwykle narzekam tongue.gif ) tutaj się super komponuje
[design/layout] 6/10 = top super, gorzej częścią główną strony, zuepłnie niepasująca do topu
[funkcjonalnosc] = nie ma za bardzo czego oceniać
[kod] - 5/10 = duży minus za kodowanie polskich liter, dlaczego w źródle jest wszystko w jednej linijce? Nie lubię ramek.
[razem] 5/10 = powiem tak, gdyby nie top to by było 1/10, gdyby cała strona była taka jak top, to by było 10/10 smile.gif

Powodzenia smile.gif
Other
dzięki smile.gif a wpiszesz się do księgi ?smile.gif
Vogel
- brak walidacji
- tabelkowy uklad jeszcze bym wybaczyl ale ustawianie strony przy pomocy przezroczystych gifów to juz lekka przesada. TAK SIE NIE ROBI do tego służą STYLE!
- TYPOGRAFIA! miejscami jej po prostu BRAK!

stosujac TomASSowa ocene:

[logo] 7/10 = niezle
[design/layout] 6/10 = calosc opiera sie na zdjeciu. niefortunnie dobrane czcionki w menu i naglowkach kolejnych stron psuja efekt.
[kod] - 1/10 = ustawianie strony gifami?! tabele?! o nie moj panie!
[razem] 4/10 = brak "haka i zadziora" w wygladzie strony, kiepska typografia, fatalny kod. to najwieksze zastrzezenia
Other
aż tak źle ?
tiraeth
2/10... dodatkowy komentarz chyba nie jest wymagany...
Other
Post zmoderowany. Jest cytowany nizej jako dowod nie usuwam -NuLL
vieri_pl
Przyzwoity top na prawde podoba mi się smile.gif

Fatalnie dobrane fonty, źle wyglądajacy button stat4u na dole strony
(nie pasuje do reszty).

Fatalnie wyglądająca księga gości, niestety zupelnie nie znasz sie na css jeśli nie umiesz
ładnie dobrać czcionek i ustawień wyświetlania fontów.

Kolejny minus to to że strona nie zgodna z nowymi standardami bo teraz tworzenie stron na tabelach to nieporozumienie. Po naciśnieciu PPM w celu zobaczenia źródła ukazuje mi się:

'Wbijaj na forum i oceniaj' - to nie świadczy o profesjonalizmie...

Jak już ktoś wspomniał brak polskich krzaków. Co do zawartości hmmm nie ma tam co oceniac typowe portfolio chociaz brakuje mi zakadki prezentującej autora strony.

Podsumowując:
Jesteś dobrym grafikiem, ale brak Ci umiejęteności w css i w ogóle htmlu. Poczytaj również o xhtml i tworzeniu stron na divach.

Ocena: [5/10]

Tiraeth -> bez przesady daj chociaż powody ! Chłopak się napracował a Ty go tak oceniłes tongue.gif

Cytat
wy jesteście żałośni...jak zobacze wpis w księdze od któregoś z was to po pysku kurwa...

Całkowity brak kultury... Żenada !
Vogel
Cytat(Other @ 2006-04-15 12:21:16)
wy jesteście żałośni...jak zobacze wpis w księdze od któregoś z was to po pysku kurwa...

no to żeś się nam zareklamował... tiredsmiley.gif bedziesz tak komentwał każdy wpis czy czekasz po prostu na pochwały? dry.gif
TomASS
Cytat

KozaQ jestes... pozostawiam to bez komentarza i uczczę to minutą ciszy.....
na 10/10 liczyłeś, czy konstruktywną krytyke, jeśli na to druie to ją otrzymałeś, jeśli na to pierwsze to proszę: SUPER STRONA 10/10 - lepiej? tongue.gif

Acha - nie podoba mi się także reklama wyskakująca na przywitanie.
NuLL
Ban
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.