Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Podpunkty w opisie na Google
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
nexis
Mam do Was następujące pytanie:

Jak zrobić, aby Google indeksowało moją stroną tak jak np. stronę gry-online.pl:

http://www.google.pl/search?q=gryonline.pl

Chodzi mi o podpunkty pod tytułem i opisem strony. Takie jakby kategorie.
Diwi
Niestety nie da się czegoś takiego samemu zrobić. Google samo przydziela taki podział wartośiowym stronom które sa na 1-szym miejscu (to tak w skrócie) smile.gif

Pozdrawiam
SongoQ
@Diwi Gzie takie cos znalazles? Mozesz jakiegos linka podeslec potwierdzajace Twoja wypowiedz? Chetnie bym poczytal.
ergo
a to nie jest generowane za pomoca tego skryptu do mapowania stron ( bodajze w pythonie, google udostepnia ) ? dam sobie reke uciac ze zaden pracownik googla tego nie robi z reki
athabus
Czytałem o tym na forum dotyczącym pozycjonowania. Generalnie nikt nie wiedział skąd dokładnie sie to bierze, ale konkluzja jest taka, że takiego bonusa dostają strony które raczej są długo w sieci i mają dobrą "markę sieciową". Nie da sie tego zrobić samemu - po prostu jak google Cię doceni to Ci da takiego bonusa biggrin.gif
SongoQ
@ergo Przeciez sietemap sam mozesz wygenerowac, przeciez to zwykly XML.
SongoQ
Tnx za info. Wsumie to nie wiadomo do konca ale jakies domysly sa.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.