Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [strona] www.vinnes.pl - serwis randkowo-rozrywkowy
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
in5ane
Witam, dzisiaj chcialem wam zaprezentowac moja i kolegi prawie 4 miesieczna prace. Serwis randkowo-rozrywkowy www.vinnes.pl smile.gif rolleyes.gif
eS...
Szkoda że trzeba sie zarejestrować żeby zobaczyć te funkcje. Myślę że większość forumowiczów nie zechce się rejestrować. Chyba że coś przeoczyłem na stronie głównej.
A grafika rzeczywiście kiepska
Turgon
Nie ma klikalnego linku.
My4tic
Przebywałem na tej stronie jakieś 20 sekund... gdyby nie to, że zaglądałem w kod to byłbym tam pewnie ze trzy...

Tragedia pod względem kodu, grafiki, intuicyjności... fe fe fe
vip3r
Grafika jest gorzej nic kiepska. Dobrze ze sie szybko mi laduje:) Ocena kodu 9/10, a grafiki 4/10
nrm
on-liner: baza danych jest pusta - he he he winksmiley.jpg

co robiliście przez te 4 miesiace? 3 miesiace i 3 tygodnie sie obijaliscie a w ostatnim tygodniu na szybciora po pijaku był montaż?
1010
Natrętne logowanie zaraz na początku - nic nie można bez tego zrobić.
A pozatym to one mi wygląda jak z phpBB co mnie jeszcze bardziej zniecheca...
vip3r
M isie zdaje, ze sami pisali. Raczej tak jest
cadavre
Jest w sieci setki takich serwisów - zatem i bezsensem jest pisanie appa do czegoś takiego jeśli nic ciekawego nie potrafi się wymyślić.

Stwórz chociaż konto testowe...

Grafika zbyt oczoje*na i nieczytelna - niedopasowane style - za bardzo chcieliście naciągnąć kolorystykę (czerwień, róż) pod tematykę.
in5ane
Co do skryptow: wszystko pisalismy sami, forum, on-liner (wyswietlanie), rejestracje, upload, news itd.... wszysciutko sami.

Co do grafiki: bez komentarza, na szybko robiona pod tematyke.

Jezeli komus sie nudzi i chcialby przyczynic sie do tworzenia portalu to prosze o kontakt gg: 7303831. W sumie to pozostala grafika oraz reklama smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.