Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [layout i logo] Vinnes.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
ano
Cześć!
Proszę o ocenę nowego layoutu strony głównej, który przygotowałem dla serwisu vinnes.pl:
http://img250.imageshack.us/img250/3347/vinnes9uy.jpg

Proszę także o ocenę logotypu: http://img444.imageshack.us/img444/4404/vinneslogosf9.jpg

(szablon strony dla zalogowanego użytkownika jest aktualnie w produkcji winksmiley.jpg )
eS...
Logotyp, hmmm taki sobie, to odbicie jakieś takie mizerne. Pozatym kolorystyka (szare serce za napisem)
Lay - jeden kwadrat + 3 obrazki pod nim + j/w kolorystyka, co tu oceniać?
Poza tym musiałem sporo brightness podkręcić żeby te koloru wyłapać
envp
@ano, rysujesz bardzo ładnie smile.gif 9/10
sticker
dla mnie całkiem niezły ikonkki logowania podobają mi sie najbardziej

tylko że na tej głównej stronie to tylko serducha widać czy na tym ma sie skupiać uwaga ? czy może jeszcze na czyms innym? (btw. co to ogłoszenia matrymonialne?) logotyp zbyt skomplikowany nikt go nie zapamięta za dużo tam elementów jest musisz to uprościć o jakies 50% co najmniej

7/10
Kisiol_Ent
Ochyyyyda!
Skad ty wzioles te kolory? Pewnie na LCDku pracujesz bleeeeeeeeeh
beznadzieja 0/10

niezarejstrowal bym sie w takim serwisie
ano
Cytat(Kisiol_Ent @ 29.01.2007, 04:25:33 ) *
Ochyyyyda!
Skad ty wzioles te kolory? Pewnie na LCDku pracujesz bleeeeeeeeeh
beznadzieja 0/10

niezarejstrowal bym sie w takim serwisie

No, nie mam komentarzy do tego komentarza ( ;-) )
Dlaczego twoim zdaniem kolory: ciemno-czerwony z szarym/metalicznym są złe? Pozatym cóż to za ocena 0/10, nie spodziewałem się takiej słabej... (nie wiem czy wogóle brać na poważnie taką ocenę snitch.gif )
Pozatym co do tych kolorów ma LCD?! Testowałem na kilku monitorach /u znajomych/ i jakoś wszysytko wyglądało prawie identycznie...
Turgon
@ano: Dziecko ma problemy egzystencjalne. Rodzice mu LCDka nie kupili i teraz się mści na całym świecie.
Co do laya 8/10 - coś mi tutaj brak. Tego polotu winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.