http://magicgrounds.ifastnet.com/ Można się rejestrować i testować. Co o tym myślicie? Jest sens to uruchamiać, czy lepiej schować do szuflady?
pawel_k
27.01.2007, 20:42:24
jakby ktos chcial sprawdzic to moze korzystac z konta ktore zalozylem: login: demo haslo: demo
jakdla mnie nic szczegolnego, ale ja w tych klimatach nie odnajduje sie...
SHiP
27.01.2007, 22:50:41
Dla mnie jakies to takie nijakie. Kiedyś tworzylem gre via www i jakos inaczej to sobie wszystko wyobrazalem. Najmowanie wojownikow i walka na arenie? Lekko to nudne i nieciekawe moim zdaniem. No ale brawa za kawałek kodu i teksty(jak ci sie chcialo ten tutorial pisac?? )
@pawel_k: zlamales 3 pkt regulaminu ;p "Nie wolno: zakładać kont dla innych osób,"
Secator
28.01.2007, 00:26:53
Ile czasu orientacyjnie zajęło Ci napisanie tego? :]
Gre trzeba by jeszcze nieźle dopracować, szczególnie grywalnośc i rozbudować ją bo strasznie prosta. ;] Ale don't worry, na + ogólnie :]
pozdro
Firkrag
28.01.2007, 11:21:00
Dzięki za opinie Co do czasu to powiem tyle, że trwało znacznie dłużej niż zakładałem, ale to pewnie przez nie w pełni sprecyzowany pomysł na początku.
Nijakie jest dlatego, że za mało akcji, czy jeszcze w czymś innym tkwi problem?
Turgon
28.01.2007, 15:34:54
Pola do logowania wyłażą z laya. Zegar zrób live tzn. Javascriptowy Co do reszty prosto.
myth
30.01.2007, 23:23:04
Ouch..
Strasznie niedopracowane, sporo rzeczy nie działa. Brak addslashes przy zapytaniach -> SQL injection
Czemu można wyzwać samego siebie na walkę?
Walka Data Zwycięzca demo vs demo 2007-01-30 remis demo vs demo 2007-01-30 remis
SHiP
1.02.2007, 21:04:55
Cytat(Firkrag @ 28.01.2007, 11:21:00 )
Nijakie jest dlatego, że za mało akcji, czy jeszcze w czymś innym tkwi problem?
1. Słaby interface, w grach powinno być automatycznie wiadomo co trzeba w niej robić bez zbędnego czytania masy poradników, tutaj niestety mi się ciężko połapać 2. Mało opcji
essey
4.02.2007, 20:26:41
- loguje się jako demo:demo, następnie klikam Tutorial i zostaję wylogowany? hm
- dział Arena
wyzywam kogoś na pojedynek - wyzywam znaczy się oczekuję odpowiedzi, może się zgodzić lub nie, u Ciebie nie ma takiej możliwości, wyzwałem i koniec!
jeżeli już kogoś wyzwałem i mam możliwość wybrania skills działających na mnie i na przeciwnika, to domyślam się, że i przeciwnik może dokonać takich wyborów. Dostaje on emaila z powiadomieniem o tym, że go wyzwałem? Kiedy niby ma on zareagować skoro pojedynek wyznaczony jest na 7 minut do przodu? ...
w sytuacji gdy kogoś wyzwę, to który z jego magów/wojowników jest wybierany aby stanął na przeciw mnie na arenie?
anuluj rozkazy - anulują się wszystkie rozkazy? nie mogę wycofać niektórych?
sądzę, że powinny być opcje "wyzwij" oraz "napadnij" - jedna traktowane jako zaproszenie, a drugi jako pospolite wtargnięcie
w operze co chwilkę zamiast strony pokazuje mi się "4" - nic więcej tylko cyfra 4 i białe tło
wygrałem walkę z użytkownikiem którego sam założyłem (czyli mój człowiek na mojego człowieka ), walkę wygrałem. co mam z tego? ani kasy mi nie przybywa, ani pkt... mhm, niesmacznie, na arenie umarło tylu moich przyjaciół, i nic z tego nie mam ...
lista ta mogła by być o wiele dłuższa, o ile służyła by jakiemuś celowi...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.