Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] Dziury.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
ripek
Witam serdecznie.

Stronka właśnie ujrzała światło dzienne.

Zapraszam do oceny i uczestniczenia w projekcie smile.gif

http://www.Dziury.pl
Kisiol_Ent
Te szare tło jest do kitu.
ripek
A poza szarym tłem ? ;>

Białe tło jest gorsze w tym przypadku - za bardzo wybija się top.
strife
Witam,

Pierwsze co się rzuca w oczy to tło, wydaje mi się, że białe by pasowało dużo lepiej. W rejestracji po wyłączeniu js, nie można się zarejestrować. W kontakcie wychodzi na to, że można wysyłać puste wiadomości, powinna ta opcja być zablokowana m.in ze względu na boty internetowe.

Podoba mi się mapka polski, cały wygląd strony nie jest zły, ale przydały by się kosmetyczne zmiany, przede wszystkim zmienić tło smile.gif No i oczywiście należało by się zająć wyglądem kodu źródłowego.

Co do samego projektu, ciekawy pomysł, jednak wydaje mi się, że można tak pół polski sfotografować hehe, nie mniej jednak Życzę powodzenia w prowadzeniu serwisu.

ps. przydało by się jakieś testowe konto ( demo/demo ) do testowania funkcji systemu bez rejestracji, wielu z nas to leniuchy tongue.gif

Pozdrawiam.
ripek
Niestety do działania map google niezbędny jest JS więc jesli ktoś nie obsługuje js to i tak nie wniesie nic do strony worriedsmiley.gif . Dodałem stosowny komunikat przy rejestracji i wyświetlaniu.

Jeśli chodzi o tło to zastanowie się nad tym - wymaga to ingerencji w grafikę niestety.

Co do konta testowego to na razie nie jest wymagana aktywacja - wszystkie konta są aktywne w standardzie.
A więc zapraszam do rejestracji.

validator poplul sie o głupi kod stat4u - wywalam smile.gif
Jabol
Nie całkiem rozumiem, czemu Kraków oraz Tarnów rozpoznawane są jako miasta z Zachodniopomorskiego... Ogólnie tematyka strony jest jak dla mnie ciutkę mało interesująca i w tym względzie wygląd do niej pasuje (monotematyczna strona - monotematyczny wygląd).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.