Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: {www} Proszę o ocenę strony
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
dado
Witam.

Proszę o konstruktywną ocenę stronki wtatry.com. Strona stoi na joomli + własne moduły pogodowe. Proszę o ocenę rozmieszczenia treści oraz grafiki.
Może macie pomysł na to co możnaby dodać albo ująć.
artur81
Podoba mi się. Mógłbyś tylko zmienić to menu po środku na jakieś bardziej stonowane. Wg mnie teraz są za mocne przejścia pomiędzy wierszami i nie podoba mi się wypukłość w tym miejscu, a takie wrażenie stwarza menu.
No i oczywiście "Świeże oscypki" a nie "Świerze ..."
dado
uupss ortograf na głównej-wtopa ale już poprawiłem
starach
Klikasz buty i masz :

Fatal error: Cannot use string offset as an array in /home/dadopl/public_html/wtatry/templates/wt2/pogoda.php on line 146

edit>
stronka bardzo ładna zwłaszcza to zdjęcie z logiem.
Robiłeś sam ten cały layout czy przerobiłeś z czegoś ?
dado
layot robiłem sam a ta pogoda bedzie chyba do przeróbki bo ciagnie dane bezpośrednio z wunderground najlepszym pomysłem bedzie cache u siebie raz na jakis czas
SongoQ
Navigarot to cos strasznego. Pod linuxem z ff niestandardowy font rozjezdza sie. Cos z ta sonda jest nie tak. Strona tak ciemna ze zle sie czyta. Kolor czarny jest zarezerwowany dla ksiezy tongue.gif
babejsza
Ogólnie bardzo ładnie się to prezentuje. Ja z czytelnością problemów nie mam. Tzn. nie ze względu na to, że jest cimna. Jak dla mnie za małe padding'i w box'ach.

Widziałeś jak strona wygląda w IE6 smile.gif Chyba nie smile.gif

Te pomniejszone słowa kluczowe na górze i dole strony mogą Ci się odbić czkawką jak google się wkurzy smile.gif.
skowron-line
ten szary pasek na topie jest do dupy szpeci calosc, ale ogolnie top jest bardzo fajny logo jest super
dam 6/10
Balas
-> czcionka w logotypie do wywalenia, popracuj nad kolorystyka, aby dopasowac do strony, za duza kompresja
-> top nie pasuje do reszty strony
-> mocno skompresowana grafika, zamiast jpg uzywaj png
-> jak juz ktos wspominal, srodek strony...
->
Cytat
portal tatrzaŃski PORTAL TATRZAŃSKI TATRY Świnica PORTAL TATRZAŃSKI TATRY GÓRY NOCLEGI tatry tatry TATRY PORTAL TATRZAŃSKI GÓRY GÓRY NOCLEGI zakopane morskie oko MUROWANIEC gerlach WTATRY krupÓwki ORLA PERĆ GERLACH GIEWONT GÓRY NOCLEGI portal tatrzaŃski gÓry gÓry WTATRY ORLA PERĆ rysy portal tatrzaŃski kasprowy TATRY tatry murowaniec RYSY tarty GÓRY NOCLEGI TATRY GIEWONT ORLA PERĆ zakopane ZAKOPANE gÓry noclegi TATRY ŚWINICA GÓRY NOCLEGI gÓry galeria tarzaŃska PORTAL TATRZAŃSKI
fajny spam w naglowku i stopce ;>
-> czarny tworzy IMO zbyt duzy kontrast, bialy (szary?) lepiej by pasowal
-> kodu nie oceniam bo generowany przez Joomle winksmiley.jpg

Ogolnie pozytywnie, ale sporo rzeczy do poprawy. 6+/10
Ociu
Ten niebieski imho troszke za jaskrawy, ten napis w topie ssie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.