Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [skrypt js] Czytnik ostatnich postów IPB
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
nospor
Hejka,
jako admin forum musze przegladac duzo topicow. Postanowilem sobie ulatwic zycie i napisalem skrypcik dla Opery, ktory po najechaniu na link tematu odczytuje mi posty z ostatniej strony tego tematu i wrzuca do diva na tej samej stronie.
Oto link do pobrania:
http://nospor.vis-maior.net/index.php?m=dw...3ca958626e8a35b
Jest to wstepna wersja i albo ja ulepsze, albo zarzuce projekt. Wszystko zalezec bedzie od waszych druzgocących opini winksmiley.jpg

ps: chyba nie musze zadnemu uzytkownikowi opery tlumaczyc jak ten skrypt podpiac?
strife
Cytat(nospor @ 12.04.2007, 18:25:19 ) *
Hejka,
jako admin forum musze przegladac duzo topicow. Postanowilem sobie ulatwic zycie i napisalem skrypcik dla Opery, ktory po najechaniu na link tematu odczytuje mi posty z ostatniej strony tego tematu i wrzuca do diva na tej samej stronie.
Oto link do pobrania:
http://nospor.vis-maior.net/index.php?m=dw...3ca958626e8a35b
Jest to wstepna wersja i albo ja ulepsze, albo zarzuce projekt. Wszystko zalezec bedzie od waszych druzgocących opini winksmiley.jpg

Bardzo fajna modyfikacja. Dla mnie ten div, który powstaje po najechaniu jest trochę za mały, ale to nie problem sobie zmienić. Ogólnie wrażenia bardzo pozytywne i muszę powiedzieć, że przyda mi się to smile.gif Nie wiem co mógłbyś w tym zmienić, dla mnie jest wszystko cacy biggrin.gif

Cytat
ps: chyba nie musze zadnemu uzytkownikowi opery tlumaczyc jak ten skrypt podpiac?

nie winksmiley.jpg
nospor
Cytat
Nie wiem co mógłbyś w tym zmienić
No na przyklad chce dorobic "Szybka odpowiedź" smile.gif
A zmienic chcialbym zrodla danych, by pobieralo sie jeszcze szybciej, ale niewiem czy znajde takowe.
Pozatym chce zrobic by bylo to w miare uniwersalne i dzialalo na wiekszosci IPB a nie tylko u nas winksmiley.jpg
skowron-line
Cytat(nospor @ 12.04.2007, 16:25:19 ) *

ja jestem uzytkownikiem FF 2.0 i poprosilbym o wytlumaczenie jak to podpiac w Operze bo bardzo chcialbym to przetestowac
nospor
@skowron-line i reszta nie operowcow:
wrzucasz skrypt do jakiegos katalogu. Klikasz prawym przyciskiem myszy na stronie forum. pojawia ci sie menu kontekstowe a w nim "Preferencje dla witryny". W zakladce "skrypty" na samym dole wybierasz katalog do ktorego wrzuciles moj skrypt i gotowe smile.gif
Acha, jeszcze tylko refresh strony winksmiley.jpg
devnul
fajna sprawa - może być przydatne
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.