Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] www.Galerio.pl - Galeria internetowa
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Axadiw
Witam,

Setki godzin pracy zaowocowały taką stronką:

www.Galerio.pl

W zalozeniu strona ma być masowo sprzedawanym skryptem na allegro, tudzież poprzez podobny kanał snitch.gif
Wypełniłem TODO listę (wszystkie ficzery dodane), teraz czas na poprawianie bugów, i co najwazniejsze - optymalizację (jest co optymalizować)

Napiszcie co sądzicie o tym projekcie, gdyz naprawdę się nad nim napracowałem. Serdecznie zapraszam do testowania, i szukania bugów, jak ktoś chce to mogę nadać uprawnienia administratora, co ujawni drugie dno skryptu - praktycznie wszystko na stronie jest modyfikowalne z poziomu panelu administracyjnego.

Testowe fotki proszę dodawać do albumu "do testów" aby nie robić bałaganu.

Pozdrawiam

PS. Jest to przerobiony katalog stron internetowych, do ktorego link kiedys tam dawalem na tym forum (wtedy pracowalem jeszcze nad szkieletem strony).
devnul
ja mam tylko taką jedną uwage - chcesz sprzedawac ok - ale setki godzin mówisz - to godzinka jeszcze chyba nie zbawi - przydało by się cos takiego jak SEO friendly links, więcej napisze jak znajde chwile żeby się przyjżeć bliżej
Axadiw
stosowanie mod_rewrite przemyslalem juz, ale jest jedno ale smile.gif

To ma byc skrypt, ktory zainstalowac powinien nawet idiota (dodam b. prosty instalator, i instrunkcje z obrazkami biggrin.gif, a za sam skrypt nie bede chcial wiecej niz 10-20zl), a zeby dodac te SEO-przyjazne linki cos w .htacess trzeba zmieniać chyba, nie? (Nie interensowalem sie jeszcze jak to dokładnie działa)

Myślę ze na stronie demonstaracyjnej skryptu moge dac takie przyjazne linki, ale zaczne od poprawiania bugów snitch.gif

BTW. jak bedziesz mial wolną chwilę to podrzuc jakiś dobry art o tych linkach, chetnie przeczytam
Moli
Zrób blokade oceniania zdjeć. Ogólnie skrypt galeri jakich wiele, jeśli jest bardzo elastyczna możliwość zmiany wyglądu to spoko.
Cytat
To ma byc skrypt, ktory zainstalowac powinien nawet idiota (dodam b. prosty instalator, i instrunkcje z obrazkami , a za sam skrypt nie bede chcial wiecej niz 10-20zl), a zeby dodac te SEO-przyjazne linki cos w .htacess trzeba zmieniać chyba, nie? (Nie interensowalem sie jeszcze jak to dokładnie działa)

Zalezy jak zrobisz, jeśli w pliku .htacces będzie potrzebna podania np. adresu strony, to przecież żaden problem w instalatorze stworzyć generowanie .htaccess'a smile.gif
Kildyt
A mi się design strony strasznie nie podoba. Nie kupiłbym skryptu na takiej stronie. Logo jest w tłumie. Kolory są nieładne i w ogóle cały jest taki jakiś nieelegancki i gładki w "dotyku".
sticker
przykro mi ale mnie sie w ogóle nie podoba sad.gif

przykro mi ale mnie sie w ogóle nie podoba sad.gif

a juz najbardziej pisanie że bedziesz coś sprzedawał za 10 - 20 zł spodziewasz sie jakichś 100k klientów ?
Axadiw
nie spodziewam sie tysięcy klientów, cieszylbym sie gdyby ktos kupil cos co sam zrobilem (a wiecej niz 20zl i tak za to nie da biggrin.gif ). Jak pisalem - robie to bardziej z zajawki, dla zdobycia doswiadczenia....

A logo jeszcze zmienie, na takie, ktore moznaby dynamicznie edytowac (tytul strony moglby sie zmieniac)
devnul
co do mod_rewrite - a co stoi na przeszkodzie dołączania .htacess do samego skryptu? większość serwerów ma obsługę mod_rewrite - pozatym przyjazne linki można zrobić i bez rewrita
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.