Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: http://www.ogien.webd.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
The Night Shadow
Jest to nic innego jak alternatywa dla wszystkiego, co dotychczas widywałem w sieci. UWAGA! Strona jest nadal w trakcie tworzenia, więc część działów jest jeszcze nieaktywna. Większość funkcjonalności już jest.

W razie problemów piszcie... blask-ognia@o2.pl

http://www.ogien.webd.pl
phpion
Hmmm, nie wiem czy tylko u mnie (Opera) ale na tej "stronie" nic nie ma. Jest tylko flash z obrazkiem + efektamy padającego deszczu. Jeśli to jest ta alternatywa to zbyt długo nie przyciągnęła mojej uwagi winksmiley.jpg
The Night Shadow
A zjedź niżej paskiem po prawej stronie przeglądarki :- )
phpion
O, faktycznie, niestety 0 intuicyjności. Po chwili klikania w średnio widoczne linki mam dość. Graficznie ma nastrój, ale jak dla mnie strona zbyt "krejzolowa" winksmiley.jpg

PS: i to nie flash a aplecik winksmiley.jpg
Sadu2
Blask Ognia - Zrodzony z ognia, w ogniu poniósł śmierć i w ogniu zmartwtchwstał...

A nie czasami zmartwychwstał?

Podoba mi sie ten efekt wodny. Fajna sprawa... ale dla mnie troche za ciemno... i nie wiem zabardzo o co chodzi w tej stronie biggrin.gif
Daimos
ladny efekt wodny, niestety z gotowca, pozatym nic nie widze, nie mam zamiaru specjalnie monitora rozjasniac, zeby zobaczyc co tam na dole pisze winksmiley.jpg
Turgon
Ja tam widzę mimo niskiej jasności, ale może to sprawa monitora i oczu.
Co do strony, nie podoba mi się
-nie symetryczność,
-flash,
-brak konkretnego celu,
-wolne działanie strony (wierz mi - mam niezłego kompa).
gszesiek
hej
napisz przynajmniej o czym to jest jeśli chcesz zachęcić do klikania w mało widoczne linki
efekt wody a w tle schody? czy to jest odbicie, czy coś w rodzaju latającego zegarka za wskaźnikiem?

no i blask ognia? gdzie?

-------------
a poza tym to miłej zabawy przy rozwijaniu strony
pozdrawiam
devnul
strasznie mało intuicyjne, cięzka w nawigacji, ciemna, nieczytelna i ogólnie słabo z dostępnością
colinQ
Nie no...

1. nic nie widać, podwód: za ciemno...
2. nie kumam o co chodzi w stronie...
3. jakoś mi tu ten efekt kropel nie pasi...
Speedy
Ciemno strasznie i nie wiadomo, o co chodzi...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.