Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: MAM PROBLEM Z SERWEREM CS 1.6
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
kaciu
Witam,mam wielki problem moze nie wielki tylko moze ja sie nie znam.Założyłem sobie serwer na www.gamepad.pl 10 slotowy tylko ze jak go uruchomie i chce go wyszukac w Counter Strike to nie wyswietla mi sie on.Niektórzy mi mowią ze nie mam steama i dlatego ale wtedy i tak powinno sie go wyszukac.Jezeli wpisze w consoli connect i to IP to mi wyswietla ze hasło jest nieprawidłowe nie weim o co w tym wogole chodzi.Bardzo bym prosił o pomoc,bo tylko wydałem 40zł na nic.Jeżeli ktos wie o co w tym chodz bardzo bym prosił o odpisanie tutaj lub na moje gg: 3124529. BARDZO PROSZE O POMOC!!!!!!
Zbłąkany
I może jeszcze frytki chcesz do tego? Człowieku zejdź na ziemię! Idź tam gdzie założyłeś serwer, i tam szukaj pomocy! Skąd my mamy wiedzieć, dlaczego jest tak, a nie inaczej?
kaciu
TA BYM TAM POSZEDL TYLKO Z GAMEPAD JEST W GDANSKU A JA MIESZKAM W CENTRUM POLSKI TO MI SIE NIE OPLACA WIECEJ ZA BILET BYM DAL NIZ ZA SERWER......
phpion
Telefon? E-mail?
kwiateusz
Sorry, ale nie mogłem jerry.gif brzydal.gif
kaciu
PLISSSSS NIGDZIE NIE MOGE TEGO ZNALEZC JAK CHCECIE NAPISZCIE MI TO NA E-MAILA-------- dj.kaciu@op.pl
ALBO PISZCIE NA GG---- 3124529
mike
Moja żona kupiła ostatnio buty w KDT i coś tam się w nich rozleciało.
Podskoczysz do mnie i zaniesiesz je do reklamacji, nie chce mi się iść samemu?

Czy ja żartuję? Tak, ale to Ty pierwszy zacząłeś.

I jeśli napiszesz jeszcze raz coś dużymi literami to wątek się zakończy z hukiem.
Jeśli bark Ci kultury to my nie musimy tego tolerować
.
tom3k3
Dałeś 40zł na 10 slotów, czyli 4zł za slot. W tej cenie są sloty prywatne, czyli serwer typowo klanowy, gdzie dostęp mają tylko klanowicze. Za publiczny musiałbyś dać coś ok. 70zł. Na prywatnych jest ustawione hasło dostępu do serwera, które podawałeś przy rejestracji, bądź nadał Ci gamepad.pl

Jeśli znasz hasło to powinieneś wpisać w konsoli komendę:

Kod
connect ip.twojego.serwera setinfo _pw "twojehasłodoserwera"

Powinno działać... a jak nie to przecież masz maila, telefon czy inne formy kontaktu, nie musisz odrazu przez pół Polski do Gdańska jechać winksmiley.jpg
kaciu
tom3k3 a ty masz serwer jeżeli tak proszę napisz do mnie na gg
NuLL
laugh.gif - w sumie fajnie ze sa takie watki na forum smile.gif
tiraeth
A myślałem, że niedziela będzie nudna winksmiley.jpg A tu proszę...
kaciu
ej no napiszcie mi czy jakies programy sa potrzebne lubo cos takiego pliskaaaaa...
Kurde ja nie wiem jakie programy sa potrzebne,na serwerach innych jak gram to pisze cos ze jakis AMX MOD X to tez jest potrzebne?Proszę pomuzcie mi
kwiateusz
pośmiać sie mozna, ale to juz chyba przesada...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.