Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP][JavaScript]Formularz z pod formularzem
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
-pandaci-
Witam

Mam mały problemik czy można i jak to zrobić aby w formularzu zagnieździć drugi formularz?questionmark.gif

Albo mając formularz zrobić przy jednej linijce button który bedzie otwierał okienko w którym będę wybierać coś i po kliknięciu przekaż z tego okienko się zamyka a wartość wybrana przechodzi automatycznie do formularza głównego.questionmark.gif
nospor
Cytat
Mam mały problemik czy można i jak to zrobić aby w formularzu zagnieździć drugi formularz
Nie da sie. Nie mozna zagnieżdzac formularzy.

Cytat
Albo mając formularz zrobić przy jednej linijce button który bedzie otwierał okienko w którym będę wybierać coś i po kliknięciu przekaż z tego okienko się zamyka a wartość wybrana przechodzi automatycznie do formularza głównego.
Moze napisz dokladnie co chcesz zrobic i poco ci takie udziewnienia. Moze poprostu źle podchodzisz do sprawy i da sie to zrobic lepiej
-pandaci-
  1. <?php
  2. <form action='b.php' method='POST' onsubmit='return CzyPuste()'>
  3. <input type='text' name='t1'>
  4. <input type='text' name='t2'>
  5. <input type='text' name='t3'><button type="button">Treść przycisku</button>
  6. <input type='submit' value='Zapisz'></td>
  7. </form>
  8. ?>

Klikam button przy t3 otwiera ma się otworzyć okienko.
W tym okienku mam formularz gdzie mam combo i wyszukiwarke gdzie wybieram sobie osobę.
Klikam Zapisz zamyka sie okienko i to co wybrałem wpisuje się do t3.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.