Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat]Szukam osób do zrobienia wielkiego FAQ PHP
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
bear007
Szukam osób, które działają na tym forum PHP i chciałyby stworzyć FAQ najczęstszych pytań z PHP, tak żeby można było odsyłać ludzi, którzy szukają odpowiedzi często na te same pytania do tego FAQ.

Proszę o kontakt na PW, a tutaj wpisywanie tylko pytań natury ogólnej,

pzdr
k0b3
Nie wystarczy Szukaj na forum? w dodatku szukanie tutaj jest o dużo bardziej dokładniejsze, ponieważ korzysta z narzędzia google.

Po za tym phpedia.pl zajmuje się tym: http://phpedia.pl/wiki/Strona_g%C5%82%C3%B3wna
bear007
PHPEdia jak na razie ma właściwie z 40 pytań. Mało. Szukam osób do przedsięwzięcia, które się uda.
Cysiaczek
To ma być FAQ pod patronatem PHP.pl? Ewentualnie, czy posiada jakikolwiek z nami związek? smile.gif
Pytam, bo nie jeśli nie, to chyba powinienem przenieść na subforum Poszukuję.
k0b3
W takim razie sam zajmij się edytcją PHPEdia...

Po co tworzyc kolejne jak jest juz jedno? :|

Cytat(bear007 @ 15.08.2008, 12:53:45 ) *
...ęwzięcia, które się uda.

powodzenia
bear007
Cysiaczek

Dział Poszukuję ma taki opis:
Tutaj można składać oferty poszukiwania pracy jak i innych artykułow i usług związanych z IT.

Dlatego umieściłem tutaj, bo według mnie do "Poszukuję" nie pasuje. Ale mogę się mylić winksmiley.jpg

kobemat

Cytat
W takim razie sam zajmij się edytcją PHPEdia...

Po co tworzyc kolejne jak jest juz jedno? :|

Gdyby tak podchodzić do tematu, to nie mielibyśmy Google winksmiley.jpg
pyro
Cytat(bear007 @ 15.08.2008, 14:05:05 ) *
Gdyby tak podchodzić do tematu, to nie mielibyśmy Google winksmiley.jpg

mielibyśmy, mielibyśmy...

Cytat(bear007 @ 15.08.2008, 14:05:05 ) *
Dział Poszukuję ma taki opis:
Tutaj można składać oferty poszukiwania pracy jak i innych artykułow i usług związanych z IT.

Dlatego umieściłem tutaj, bo według mnie do "Poszukuję" nie pasuje. Ale mogę się mylić winksmiley.jpg

pasuje, pasuje tongue.gif
bear007
pyro,

możesz nie zaśmiecać tematu?
Cysiaczek
@bear007
Unikasz odpowiedzi na moje pytanie, więc je ponowię: Jaki związek z PHP.pl ma mieć ten projekt?
Rozwinę kwestię przeniesienia na inne subforum. Otóż, PHP.pl jest serwisem społecznościowym, więc różne projekty możemy wspierać. Nie oznacza to jednak, że będziemy promowali inne serwisy - niech radzą sobie same. Ty chcesz zrobić FAQ i zachęcasz użytkowników forum.php.pl, aby Ci pomogli. Wykorzystujesz Nas do prywatnego, konkurencyjnego projektu, czy jak? Jeśli tak, to sorry, ale mamy (Ty też) PHPedię, którą można rozwijać. Jeśli mam rację, to Twoje ogłoszenie jest poszukiwaniem ekipy i nadaje się na subforum Poszukuję z tagiem [wolontariat] smile.gif
Jeśli Ty to widzisz inaczej, to w imieniu użytkowników, proszę o jakieś wyjaśnienie.

Pozdrawiam.
wookieb
Masz moje błogosławieństwo.
bear007
Cysiaczek

Rozumię. Proszę o przeniesienie do działu poszukuję.

Ps. Czy PHPedia jest związana z php.pl?
Cysiaczek
Tak, PHPedia to projekt użytkowników PHP.pl smile.gif
Przenoszę na Poszukuje i opatruję tagiem [wolontariat].

Pozdrawiam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.