Ile to razy juz prawie co nie osleplem przegladajac to forum.... ale chyba nie tylko ja....
moze tak w miare krotko co proponuje aby zostalo w miare mozliwosci wprowadzone, otoz :
projekty ktorych oceny sprowadzaja sie do sredniej mniej niz 4 - usuwac a natomiast projekty ktorych srednia ocen zalicza sie do granic 6-8, zostawiac, reszte zas, ta najlepsza czyli projekty o ocenach 9-10 umiescic gdzies w miejscu ktore mozna bedzie nazwac : TUTAJ MOZNA ZOBACZYC JAK SIE ROBI STRONY ! ( krzyk przemyslany )
czyli o co glownie mi chodzi to taka kwestia ktora nazywa sie poziom jakosciowy polskiego internetu a na forum nazywa to sie poziom jakosciowy dzialu Oceny... moze ja zle mysle ale chyba lepiej "zjechac" projekt ktory nie nadaje sie i jego wyglad przyczynia sie wlasnie do tego ze niektorzy z nas beda szybciej niewidomi... i zeby to sie nie ukazalo w polskim internecie (czyt. nie zanizalo juz jego poziomu jakosciowego) temat wiec usunac, a lepiej "wypromowac" cos co jest dobre, i niech mlodzi projektanci sajtow biora z tego jako taki przyklad... tak to dla mnie wyglada i chcialbym aby pracki bardzo kiepskie byly usuwane a pracki dobre w jakis sposob wyrozniane.... taki temacik pozostawiam Wam moi mili do przedyskutowania.
UPDATE :!:
czyli tak jakby mozna by skonsturowac moda dla dzialu oceny o nazwie : srednia ocen (ale mod uahaha) za duzo pracy by z tym raczej nie bylo... i pracki np. po dwoch tygodniach albo zostawiac, albo papa. ( o ile nie poszly do kasacji wczesniej

Pozdrawiam Fo