Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP] Błąd przy pobieraniu plików
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Manko
Witam.
Panowie mam niebywały problem. Posiadam skrypcik który odpowiada za wyświetlanie plików na www umieszczonych na serwerku. Działa on całkiem dobrze, lecz coś jest nie tak. Mianowicie chodzi o to, że nie moge pobrać pliku który zajmuje więcej niż 2MB, bo gdy klikam żeby mi go pobrało to niby pobiera (strasznie szybko), ale pokazuje że plik zajmuje 0 bajtów.
Za to jak pobieram pliczki zajmujące mniej niż 2MB, to elegancko pobiera. I nie wiem w czym może być problem. a przeglądnąłem ten kodzik już pare naście razy.

Oczywiście to nie są wszystkie pliczki, które siedzą w tym kodziku. Jednak wydaje mi się że one odpowiadają za to pobieranie, chodz pewnoście nie mam i jak trzeba będzie to wstawie te które są potrzebne.

Dodam że jestem laikiem i może dlatego nie potrafie sobie poradzić z tym problemem, a dla niektórych może to potrwać pare minut. bardzo bym prosił aby ktoś z tutejszych specjalistów poświęcił dla mnie te pare minut i pomógł mi rozwiązać ten problem.

PS: Kodzik wydaje się być spory, lecz nie jest tak skomplikowany jak się wydaje, tak że prosze o pomoc.

Jestem początkującym na tym forum, tak że prosze o nie besztanie mnie jeśli coś zrobiłem źle, wystarczy upomnieć a na pewno się poprawie.

Panowie, przepraszam za temat, można go usunąć, juz sobie poradziłem.

Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam.
batman
Dobrym zwyczajem jest podanie rozwiązania problemu, by osoba, która będzie miała podobny problem nie musiała kombinować.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.