Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomoc z PHPBB
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
Piwko
Zainstalowalem forum PHPBB2 i gdyu chce sie zalogowac to nie moge poniewaz wyskauje blad ... a po pierwszej instalacji gdy jestem juz zalogowany to nie moge sie wylogowac !? Czasami nie moge włączyć nawet Panelu Administratora a sam jestem adminem ! Adres strony to:
www.piwko4.free.komrel.net/phpBB2/phpBB2/index.php
Prosze o pomoc...
Pozdrawiam Przemysław
zombie
Cytat
Zainstalowalem forum PHPBB2 i gdyu chce sie zalogowac to nie moge poniewaz wyskauje blad ...

jaki błąd wyskakuje?
Piwko
Cytat
500 Internal Server Error

The server was unable to complete your request

Serwer nie mógł pomyślnie zakończyć operacji

Takie cós
Junior
a ja proponuje przeżucić się na tripod.lycos.co.uk
Podobno komrel ostatnio cos swiruje i dlatego radze przejsc na tripod ... po zatym jest hack do lycosa, który kasuje reklamy na lycosie !
Pozdrawiam
Piwko
Dobra dzieki zmienilem na tripod!
Ale mam teraz problem, poniewaz kiedy gosc chce sie zarejestrowac to nie moze poniewaz wysakuje ponizszy tekst:
Kod
Could not insert data into users table

DEBUG MODE

SQL Error : 1054 Unknown column 'user_tlen' in 'field list'

INSERT INTO phpbb_users (user_id, username, user_regdate, user_password, user_email, user_icq, user_website, user_occ, user_from, user_interests, user_sig, user_sig_bbcode_uid, user_avatar, user_avatar_type, user_viewemail, user_aim, user_tlen, user_gg, user_gg_mod, user_yim, user_msnm, user_attachsig, user_allowsmile, user_allowhtml, user_allowbbcode, user_allow_viewonline, user_notify, user_notify_pm, user_popup_pm, user_timezone, user_dateformat, user_lang, user_style, user_level, user_allow_pm, user_active, user_actkey) VALUES (3, 'Rav', 1074277184, '7815696ecbf1c96e6894b779456d330e', 'asd@asd.pl', '', '', '', '', '', '', '', '', 0, 0, '', '', 'as', 0, '', '', 1, 1, 0, 1, 1, 0, 1, 1, 0, 'D M d, Y g:i a', 'polish', 1, 0, 1, 0, '07c01c')

Line : 539

File : /data/members/free/tripod/uk/a/s/o/asobaku/htdocs/phpBB2/includes/usercp_register.php

Prosze o pomoc
POLVIP
nie masz columny w bazie user_tlen
skad to wzieles?
Piwko
A jak zrobic takie kolumny ?
Skrypt phpBB2 wizlelem ze strony www.phpbb.pl zhackowane phpBB2, ktore kasuje reklamy na lycosie...
Proszse o pomoc
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.