Wstawiłem sobie na stronę mapy Google. Mapki wyświetlają się ok, jednak po kliknięciu 2-3x w dowolnym kierunku mapka przestaje się pojawiać i widzę tylko szare tło.
Szukam już 2 dzień po Google i nie mogę znaleźć czego brakuje.
Oto kod z mojej strony:
<script type=text/javascript> var geodecoder = null; var map = null; function load() { if (GBrowserIsCompatible()) { map = new GMap2(document.getElementById("map")); map.addControl(new GLargeMapControl()); geocoder = new GClientGeocoder(); showAddress("Pomorskie, Gdynia, Benisławskiego 32, PL"); } } function showAddress(address) { geocoder.getLatLng( address, function(point) { if (!point) { } else { map.setCenter(point, 17); var marker = new GMarker(point); map.addOverlay(marker); } } ); } <script type="text/javascript"> //<![CDATA[ var geodecoder = null; var map = null; function load() { if (GBrowserIsCompatible()) { map = new GMap2(document.getElementById("map")); map.addControl(new GLargeMapControl()); geocoder = new GClientGeocoder(); showAddress("Pomorskie, Gdynia, Benisławskiego 32, PL"); } } function showAddress(address) { geocoder.getLatLng( address, function(point) { if (!point) { } else { map.setCenter(point, 17); var marker = new GMarker(point); map.addOverlay(marker); } } ); } </script>
Z góry dzięki za każdą pomoc.
Dalej próbuje znaleźć cokolwiek i wygląda na to, że w kodzie wszystko jest ok;o
Zamieniłem ten kod, na podobny ze znalezionego na stronie przykładu, który na bank działał ok, ale na mojej stronie i tak była lipa:/
Tu jest link do stronki z mapką. Dlaczego tylko ja mam taki dziwny problem?;o http://www.dysarz.pl/kontakt
Plizz pomóżcie coś;/