Dzień dobry,
W związku z planowaną inwestycją budowy portalu-serwisu pracy, której to rozpoczęcie przewiduję na listopad-grudzień 2008,
poszukuję programisty (freelencera), który dysponuje odpowiednim czasem i umiejętnościami podczas tworzenia takiej
realizacji. Liczę się z pewnymi kosztami, zależy mi na człowieku, który ma zmysł estetyki, zmysł twórczy i w umiejętny sposób
wdroży wiedzę Know-How, którą dysponuję do realizacji tego projektu.
Jestem bezpośrednim Zleceniodawcą tej realizacji, bliższe szczegóły z chęcią przedstawię drogą elektroniczną lub telefonicznie.
Wymagania konieczne:
* doskonała znajomość PHP i programowania obiektowego
* pasja do programowania (szczególnie w PHP),
* doświadczenie w programowaniu aplikacji w PHP,
* bardzo dobra praktyczna znajomość baz danych MySql,
* dobra znajomość podstawowych technologii internetowych (HTML, JS, CSS, AJAX)
*dodatkowym atutem będzie znajomość któregoś z frameworków (np. Zend) i realizacji
w technologii web 2.0
* zaangażowanie w realizowany projekt, dyspozycyjność i wywiązanie się z umowy
Zadania:
* realizacja portalu (serwisu) pracy z ofertami pracy, bazą CV, bazą zawodów,pracodawców i pracowników
* ze swojej strony zapewniam dokładną specyfikację, która zostanie przygotowana, elastyczny czas na
realizację, w celu czytelnego przekazania informacji.
*programista otrzyma również projekt graficzny w formie plików *psd, który zlecę firmie, zajmującej się oprawą wizualną
Niezbędne będzie:
* podpisanie Umowy-Zlecenie (umowy o współpracę) z określeniem przedmiotu Umowy specyfikacji
* konieczne spotkanie osobiste, tkz. "przy kawie" w celu omówienia szczegółów, praca na Umowę w trybie
w dużej części zdalnym
* podpisaniu klauzuli o nierozpowszechnianiu know-how Zleceniodawcy. Wiedza przygotowywana była
stopniowo przez kilka minionych miesięcy, sam pomysł narodził się 2 lata temu.
Przewiduję, iż serwis będzie wymagał administracji po wykonaniu, dlatego z Wykonawcą, jeśli wyrazi taką chęć, przedłużę dalszą współpracę.
UWAGA! - Specyfikacje i informacje dot. realizacji będę wysyłał wybranym osobom, drogą elektroniczną. Nie jest mi potrzebna obecnie wycena, głównie proszę o oferty konkretnych programistów z konkretnym zapleczem realizacji i przykładami zaawansowanych projektów.
Orientacyjnie (wizualnie,strukturalnie,stylistycznie) oczekuję jakości zbliżonej do:
http://www.i-praca.pl/
http://www.praca.pl/
http://kariera.pl/
Bardzo proszę (zaznaczam również orientacyjnie) o podawanie wycen, na razie projektów o obszerności jak powyżej.
Wyceną rzeczywistą będzie przesłana przeze mnie specyfikacja.
Dziękuję i pozostaję do dyspozycji, oczekując na poważne oferty specjalistów ds. programowania
Tel. 0564 778 006
email: praca@mediaserwis.net
Dodatkowa informacja: Nie interesują mnie oferty od pośredników, dorobkiewiczów i amatorów. Dla osoby, która podejmie się niniejszej realizacji przewiduję udział finansowy w projekcie. Świetnie, gdyby zainteresowane osoby pochodziły z woj. kujawsko-pomorskiego lub pomorskiego. Z chęcią spotkam się w firmie na miejscu lub bezpośrednio u wykonawcy.
Zaznaczam także, że oferty kiepskie i nie spełniające kompletnie oczekiwań będę usuwał. Dziękuję.