Cytat(nexis @ 25.10.2008, 00:07:49 )

Możesz to poprzeć jakimś rozsądnym argumentem? Bo nie tylku irytują, ale wk*** mnie bezsensowne słowa rzucone na wiatr, byle były krytyką czegoś, o czym tak naprawdę ktoś nie ma pojęcia.
Doświadczenie kochaniutki, doświadczenie jest moim argumentem.
Nie myśl sobie, że piszę takie rzeczy nie programując nigdy w ZF i nie znając go. W firmie, w której pracuję, obowiązujące są dwa rowzwiązania ZF i symfony, więc dodatkowo popieram swoje zdanie obserwacjmi.
Poza tym tak uważa każdy z programistów w mojej pracy. Nawet (i może czasem przede wszystkim) Ci, którzy wolą ZF.
Pomijając sympatie i preferencje na niektóre rzeczy trzeba spojrzeć z chłodną oceną i nadal uważam (i nie tylko ja), że ZF jest narzędziem, które nie od razu ułatwia prace w grupie. Panuje tam zbytnia samowolka.
Aaaa i jeszcze bezpośrednio odpowiadając. Pytasz o bezpośredni argument.
Proszę bardzo:
Na forum (tym i wielu zagranicznych) wiele razy czytałem posty w stylu "czy taka struktura folderów w ZF może być.?" To pokazuje, że każdy może mieć inaczej. To jest plus i minus. Elastyczność jest dobra. Ale do pewnego stopnia.
I jak to widzisz? Przychodzi do siebie pięciu programistów specjalizujących się w jednym frameworku i mają problem z poukładaniem sobie folderów?
P.S
Wulgaryzmy na forum są zakazane. Jeśli nie potrafisz się wysłowić bez nich to nie pisz w ogóle.