mam wielką prośbę do fachowców o pomoc.

Na stronie internetowej mam formularz kontaktowy w php, do tej pory działał poprawnie, ale od 1 września 2008 nastąpiło przełączenie domyślnego interpretera języka PHP 4 na serwerze na PHP 5. Od tego czasu mam problem z formularzem kontaktowym. Wszystko byłoby dobrze, gdyby nie fakt, że w emailu nie dostaję treści wiadomości.
Wszystkie inne pola z formularza przychodzą wypełnione.
W tym miejscu jest moja prośba o sprawdzenie kodu formularza, co może być przyczyną tego problemu po przejściu na PHP5 :
<?php { $email = [email=""]'xxxx@xx.xx'[/email]; $subject = 'Formularz kontaktowy ze strony www.xxxx.xx[url="http://www.avantidevelopment.pl"]'[/url]; $error = 'Wystąpił błąd podczas wysłania formularza, proszę o ponowne wysłanie'; $charset = 'iso-8859-2'; $imie = $_POST["imie"]; $nazwisko = $_POST["nazwisko"]; $firma = $_POST["firma"]; $telefon = $_POST["telefon"]; $poczta = $_POST["poczta"]; $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; $body = "\n Imię: $imie\n Nazwisko: $nazwisko\n Firma: $firma\n Telefon: $telefon\n E-Mail: $poczta\n IP: $ip\n\n Wiadomosc: $wiadomosc\n"; $head = "MIME-Version: 1.0r\n" . "Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2r\n" . "Content-Transfer-Encoding: 8bitr\n"; echo mail($email, "=?$charset?B?" . base64_encode($subject) . "?=" , $body , $head) ? $message : $error; } else { ?>
<form ACTION="?" method="post"> <INPUT TYPE="text" NAME="imie" size="40"> <INPUT TYPE="text" NAME="nazwisko" size="40"> <INPUT TYPE="text" NAME="firma" SIZE="40"> <INPUT TYPE="text" NAME="telefon" SIZE="40"> <INPUT TYPE="text" NAME="poczta" SIZE="40"> <INPUT TYPE="Submit" VALUE="Wyślij formularz"> <INPUT TYPE="Reset" VALUE="Wyszyść formularz"> </P> </FORM>
z góry dzięki za wszelką pomoc
Krzysiek