W PHP juz troche siedze, i jeszcze nie mialem problemu aby skrypt nie umial znalezc ISTNIEJACEGO rekordu w bazie...
Kawalek kodu
Kod
</P><P>$imie_nazwisko = $_SESSION['imie']." ".$_SESSION['nazwisko'];</P><P>$query = "SELECT * FROM wiadomosci WHERE do='$imie_nazwisko' ORDER BY data DESC;";</P><P>$wynik = mysql_query($query);</P><P>
Dajac echo przed $imie_nazwisko; php podaje mi dobre dane, takie ktore istnieja. Jest to kawalek kody skrzynki odbiorczej, nie trzeba chyba tlumaczyc, pole do zawiera informacje o adresacie, czyli imie i nazwisko. Dodajac nawet recznie rekord, dana osoba nie widzi wiadomosci ktore zostalo do niej napisane :| Dzieje sie to tylko z 1 osoba, nie wiem dlaczego. $_SESSION napewno zawiera info o danych... Nie wiem jak to bardziej wytlumaczyc, jest to mozliwe ze jakis ciag znakow (polskich od a-z) zakluca pobieranie rekordow ? Dajac echo po $wynik = mysql_query($query); otrzymuje komunikat Resource id #16 - napewno jest dany rekord ktory spelnia warunek.
Prosze o jaka rade bo nie wiem co robic

Pozdrawiam
@EDIT:
Dodam ze wpisalem imie i nazwisko tej osoby recznie:
WHERE do='Imie Nazwisko'
I wszystko dziala :| Teraz chyba ktos mi pomoze

@EDIT2:
Juz powoli dochodze do tego. Zmienilem zmienna:
$imie_nazwisko = $_SESSION['imie']." ".$_SESSION['nazwisko'];
na
$imie_nazwisko = $_SESSION['imie']."".$_SESSION['nazwisko'];
- usunolem bialy znak pomiedzy " i ", teraz dla tej osoby wszystko chodzi, ale dla inncyh niet

@EDIT3:
Funckja trim() nic nie daje, znowu jest to samo, dla tej osoby widac wiadomosci dla reszty nie :| I na odwrot - jak dodam bialy znak pomiedzy ""