Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP][MYSQL][problem] jak zapisać i poźniej odczytac te dane z basy danych
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Konuss
  1. <FORM name="Edycja_charakter" action="index.php" method="post">
  2. <input type="hidden" name="ord" value="wykonaj_edytuj_charakter">
  3. <input type="hidden" name="k_kto" value="<? echo($k_kto); ?>">
  4. <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
  5. <tr>
  6. <td><input type="checkbox" name="0" value="character_0" id="0" /> <label for="character_0">agresywny</label></td>
  7. <td><input type="checkbox" name="1" value="character_1" id="1" /> <label for="character_1">bezkonfliktowy</label></td>
  8. </tr>
  9. <input type=image src=img/button-zapiszzmiany.gif name=form_log_submit value=\"Zapisz zmiany\">
  10. </FORM>

Prosiłbym was abyście wytłumaczyli mi na tym przykładzie jak zapisać takie dane w bazie danych i jak takie dane można by wyświetlic na stronie internetowej. Jestem zielony ale mam zapał do nauki ale naparwde potrzebna jest mi osoba która by mi to wytłumaczyła sad.gif
ayeo
Witaj!

To o co pytasz to kompletne podstawy. Wyjaśnienie znajdziesz w każdym kursie PHP/MySQL. Na forum jest nawet stosowny wątek z kursami i poradami dla początkujących. Życzę sukcesów w programowaniu, ale muszę zamknąć Twój temat.

Pozdrawiam!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.