Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Monitorowana poczta przez osoby trzecie ?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
aleo
Witam

Pewnego czasu , logowałem sie do gmail'a na kompie , w którym się później okazało zawirusowanym ,wuchte robaków etc ( w końcu windows smile.gif )

Od pewnego czsu na moją skrzynkę przychodzą tylko subskrycje i jak mi się wydaje niektóre maile sad.gif

Hasło zmieniałem już 6 razy , ale od tamtego czasu to samo , zawsze dostawałem z 30 wiadomości jednego dnia , teraz 1 ! .

Co w o tym sądzicie czy ktoś mimo zmiany hasła może nadal posiadać dostęp do naszej skrzynki ?

Jeśli chodzi o system operacyjny to ubuntu / free bsd więc od strony systemu wszystko powinno być ok ( żadnych robaków etc)

Pozdrawiam
kwiateusz
nie wiem ja kw pl gmailu, ale w ang interfejsie masz na dole Last account activity: 2 minutes ago at this IP (***). Details

klikasz w details i masz poakzane kiedy i z jakiego ip sie logowano smile.gif sprawdz spam moze tam trafiaja
batman
Cytat(frytek92 @ 27.10.2008, 19:50:03 ) *
Wiesz ja bym nawet mógł Google podejrzewać przecież wiemy że google ma dostęp do naszych wiadomości i każda wiadomość może być sprawdzana przeż pracownika google.Wiadmo że to co robimy może być monitorowane ja miałem kiedyś przypadek może ktos uwierzy albo nie ale istnieje w polsce takie coś via.Służba Bezpieczeństwa ale 3 rzeczpospolitej i oni chodzą po internecie udzielają się na forach po prostu rejestrują ruch w sieci.Założyłem strone internetową a mamy znajomego który tam pracuje i poinformował mnie abym ją usunął bo moge mieć kłopoty a nigdzie tej strony nie reklamowałem napisał do mnie po 3 godzinach od załozenia nie wiem jak to zrobił ale powiało chłodem tak samo może byc z google jeśli mają jakieś podejrzenia do ciebie moga sprawdzać twoją poczte.

HAHAHAHA.....

Dawno się tak nie uśmiałem. Nie wiem czy wiesz, ale ta organizacja nazywa się Firma i to ona odpowiada za krach na giełdzie i kryzys rynków finansowych. A tak w ogóle to są obcy, którzy planują przejąć kontrolę nad Ziemią.

Wracając do tematu.
Nie ma możliwości, by ktoś Ci się dostał do skrzynki po zmianie hasła. Chyba, że Twoje hasła to mama123 lub inne wyjątkowo banalne. Poza tym nie masz co się cieszyć, że masz linuxa/unixa. Na to też są wirusy. Jeśli zapakowałeś sobie jakiegoś keyloggera, to żadna zmiana hasła Ci nie pomoże. Może coś się do przeglądarki przykleiło lub do jakiejś wtyczki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.