Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP][MYSQL]POWAZNY problem z uploadem pliku
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
day
Witam wszystkich mam problem z uploadem a wiec błąd polega na tym ze co jakis czas nie jest wysyłany plik do ftp nie wiem co powoduje to np obrazek wysyła sie bez problemowo a plik czasem bez problemowo czasem go nie ma nie wiem co zrobic czy jakąs blokade przed takim czyms napisałem sobie moda zeby mi pokazał w ile plików barakuje wyszło ze 600 brakuje a 3000 jest

Bardzo prosze o pomoc lub rade
zzeus
Może wielkość pliku przekracza maksymalny rozmiar ustawiony na serwerze ?
day
myśle ze to nie jest tego powód dlaczego bo te pliki sa o rozmarach kb i jest nawet limit przedwiekszymi rozmiarami
nevt
a co ten temat ma w ogóle wspólnego z [PHP][MYSQL] questionmark.gif
day
to prosze zmienc na php samo z przyzwyczajenia tak dałem
nevt
no dobrze - a jaki jest związek z samym [PHP] - piszesz tylko o przesyłaniu plików na FTP - do tego PHP nie jest niezbędne... questionmark.gif
day
oczym my tutaj piszemy o formie tytułu czy moim problemie z upload rób sobie co chcesz możesz usunąc wszystko jak ci to nie pasuje do opisu ja potrzebuje pomocy a nie twojego pouczania
nevt
Cytat
oczym my tutaj piszemy o formie tytułu czy moim problemie z upload rób sobie co chcesz możesz usunąc wszystko jak ci to nie pasuje do opisu ja potrzebuje pomocy a nie twojego pouczania

a regulamin i zasady publikacji w dziale PRZEDSZKOLE kolega czytał questionmark.gif z tego co widzę, raczej nie. zamykam temat.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.