Witam!
Strona jest paskudna. Wygląda jakby powstała 15 lat temu. Pomijając nawet fakt, że stronka nie ma żadnego klimatu, od czerwonego można zwymiotować to wygląda jakbyś ją zrobił w Paincie. Podsumowując, strona (graficznie) bez pomysłu, nic tam nie ma, a i tak jest burdel. Samej idei jako serwisu nie będę komentował.
Pozdrawiam!
nasty
8.11.2008, 17:24:57

fuuuuj, czulem sie jakbym wrocil do lat 90tych
Speedy
8.11.2008, 17:38:32
Grafika wg mnie nieładna, zbyt krzykliwa, męczy wzrok, niedzisiejsza pod względem przyjętej konwencji graficznej.
Nie sądzisz, że zakładanie takiego serwisu może być pewnym nietaktem? Pomysł dość kontrowersyjny. Spotkałem się już kiedyś z czymś podobnym, ale wykonanie tamtego serwisu było milion razy lepsze.
marcolee
8.11.2008, 18:38:41
Wszystko będzie wkrótce zmienione. Właśnie na jednej z największych aukcji pracy szukam dobrego grafika......
Będzie OK...
piotrooo89
8.11.2008, 19:56:27
z takim tematem widzę że masz lekkie podejście do tematów tego typu, lub masz stalowe nerwy i Cię to nie rusza. a co do oceny jak powiedzieli poprzednicy graficzna beznadzieja. i jedyne 229 błędów w
kompilacji programistyczny potworek.
kavka
8.11.2008, 21:01:10
ogólnie - bez pomysłu
Strona odstrasza a grafika przypomina mi jakiś kiepski blog nastolatka, który uważa się za ciemna stronę świata i składa hołd własnej interpretacji postaci szatana. Nie ta epoka.
Treść serwisu kontrowersyjna. Wiem, że nie to mamy tu oceniać ale muszę to napisać... świat wirtualny mimo, że daje mnóstwo możliwości powinien mieć jakieś granice przyzwoitości.
Proszę nadać sensowny temat. "Grafika do oceny" nie jest poprawną nazwą tematu.
kazag
9.11.2008, 11:29:44
Grafika mi się nie podoba, tzn design, bo grafiki za wiele tam nie ma.
Tematyka? Może jeszcze dzieci będziesz miał wirtualne?
Tematyka narusza wartości etyczne.
Graficznie strona do dupy.
To tak w skrócie bo nie chce mi sie rozwijać... najlepiej porzuć ten "serwis"...
marcolee
9.11.2008, 13:15:56
Nie prosiłem o ocenę etyczną strony. Grafika- ok, dzięki za ocenę. Ale jeśli już dotykacie spraw etycznych, to muszę Wam powiedzieć, że w Polsce jest chyba 6 albo 7 stron tego typu. Niedawno mówili o nich w wiadomościach. Są pewnego rodzaju ciekawostką w Polsce. Nawet Kościół Katolicki tego nie krytykuje. Podkreślają jedynie,aby nie zapominać o tych prawdziwych grobach. Nie wiem, czy wiecie, ale w Stanach Zjednoczonych jest 50 000 stron tego typu. Powtarzam 50 000 takich stron.
Cysiaczek
9.11.2008, 14:41:58
Co do layoutu to po prostu jest kiepski i tyle.
Kod html - jest bez sensu - próbujesz używać divów, a potem i tak walisz tabelkę.
W treści nadużywasz trzykropków, co sugeruje rozchwianie emocjonalne. Prawie jak EMO
Pozdrawiam
Speedy
9.11.2008, 16:16:59
Cytat(marcolee @ 9.11.2008, 13:15:56 )

Nie prosiłem o ocenę etyczną strony. Grafika- ok, dzięki za ocenę. Ale jeśli już dotykacie spraw etycznych, to muszę Wam powiedzieć, że w Polsce jest chyba 6 albo 7 stron tego typu. Niedawno mówili o nich w wiadomościach. Są pewnego rodzaju ciekawostką w Polsce. Nawet Kościół Katolicki tego nie krytykuje. Podkreślają jedynie,aby nie zapominać o tych prawdziwych grobach. Nie wiem, czy wiecie, ale w Stanach Zjednoczonych jest 50 000 stron tego typu. Powtarzam 50 000 takich stron.
Wprawdzie nie jest to do końca związane z tematem, ale zauważ jaka jest mentalność Amerykanów, a jaka Polaków - to są 2 odrębne społeczeństwa

.
kazag
9.11.2008, 21:08:03
No tak, w USA jest 50tys, to murowany argument.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.