Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Serwer nie obsługuje zgłoszenia
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
Kalinowcyk
Witam,
mam następujący problem:

ładuję główną stronę serwisu - wszystko jest ok,
ładuję kolejną podstronę - też wszystko ok.

Następnie ładuję trzecią podstronę, serwer tak jakby nie odpowiadał (w przeglądarce w pasku statusu cały czas widnieje "Oczekiwanie na ....").

Nic to, daję zatrzymaj. Próbuję otworzyć podstroną numer dwa, tą samą co wcześniej. Tym razem również się nie otwiera (sytuacja identyczna jak powyżej). Wygląda to tak, jakby serwer się zawiesił, czy coś w tym stylu.

Po restarcie przeglądarki, zmianie komputera, czy zmienia przeglądarki na tym samym komputerze cała sytuacja powtarza się od początku, czyli wszystko chodzi ok aż do momentu, aż nie próbuję otworzyć tej feralnej podstrony.

Dodam, że wszystko stoi na PHP i smarty, chociaż nie sądzę aby to miało znaczenie. Dodam również, że na localhoscie (webserv pod windows xp) wszystko działa bez zarzutu.

Dlatego wydaje mi się właśnie, że strona leży po stronie serwera.
Ma ktoś jakiś pomysł, o co może chodzić?

Z góry wielkie dzięki za wszelkie wskazówki.
wookieb
Spróbuj odpalić stronę na localu wtedy będziesz miał pewność czy to wina serwera czy strony.
Kalinowcyk
Cytat(Kalinowcyk @ 13.11.2008, 15:30:20 ) *
Dodam, że wszystko stoi na PHP i smarty, chociaż nie sądzę aby to miało znaczenie. Dodam również, że na localhoscie (webserv pod windows xp) wszystko działa bez zarzutu.
wookieb
Ja i moja zdolność czytania :/ Racja...
Gdzie masz hosting?
Jeżeli masz dostęp do error.log to skorzystaj z tego i sprawdź jakie były błędy.

Potem warto pomyśleć jaki kod wykonuje się na stronie 3 który nie wykonuje się na poprzednich i przeanalizować czy nie ma konfliktów. Np w korzystaniu z bibliotek gd.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.