Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Cała prawda o darmowych Ipodach
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Onliner
Ostatnio w internecie natknąłem się na darmowe Ipody, więc postanowiłem to zbadać. O moich wynikach w artykule do pobrania stąd: http://www.eupload.pl/pfiles/537/darmoweipody.rar
Napisałem to, aby już nikt więcej się w to bagno nie wpakował smile.gif Podałem wszystkie haczyki, które znalazłem.
Ps. Najpierw przeczytaj, potem oceń
erix
Nie mógłbyś tego zapisać np. w PDF-ie, tylko w tym (*#$&@(#*$ .docx...? :|
bim2
http://hernass.pl/darmoweipody.pdf
l0ud
Niestety, nie mam możliwości odczytanie takiego pliku (i zapewne nie tylko ja). Zmień format na jakiś bardziej uniwersalny...

ok, dzięki bim2 winksmiley.jpg
ucho
No to chyba nie jest nic odkrywczego. Zresztą to chyba jest bardziej nieopłacalne niż laptopy za złotówkę winksmiley.jpg. Swoją drogą - czy jest jakiś minimalny okres korzystania z tego "Talk Talk"? w końcu te 15 funtów to opłata miesięczna.
obelix94
Niby darmowy... a jednak oni na tym zarabiają. Nie ma nic darmowego. Jakby było za darmo to by stracili kase - a tak to jescze zarabiają....

Pozdro
tomaszs2
Fajny artykuł winksmiley.jpg
sztosz
WoW! Ameryk odkryta!

Nie wiem jak bardzo naiwnym trzeba być, żeby wierzyć w "Darmowe [cokolwiek]". Nie mam nic przeciwko temu żeby ludzie byli uświadomieni, ale ta "cała prawda" zapowiadała się na odkrycie jakiś szokujących nowych faktów, a tu kicha sad.gif nic czego każdy rozsądny dorosły człowiek by nie wiedział.
tomaszs2
sztosz,

Tak samo niby każdy wie, że każdy rozsądny człowiek wie że spam jest szkodliwy, a jednak 24% ludzi kupuje produkty ze spamów. Także wiesz, wyobrażenie o świecie nie zawsze jest zgodne z rzeczywistością smile.gif
pyro
Są pewne darmowe rzeczy, ostatnio zamowilem 20 płytek najnowszego Ubuntu i nic nie zapłacilem, nawet za przesylke ;d

Co do artykułu... eh.... nie probuj udowodnic rzeczy oczywistych
tomaszs2
Może ty nie musiałeś płacić, ale ktoś za to zapłacił, żebyś miał te 20 płytek ;P
bim2
@up
Nie wiadomo smile.gif Może dostali płytki za darmo, prąd za darmo, materiały za darmo? Mało możliwe, ale możliwe. biggrin.gif
1010
W dzisiejszych czasach to nawet kopa w dupe za darmo nie dostaniesz winksmiley.jpg
nexis
Cytat(tomaszs2 @ 21.11.2008, 20:08:41 ) *
Tak samo niby każdy wie, że każdy rozsądny człowiek wie że spam jest szkodliwy, a jednak 24% ludzi kupuje produkty ze spamów.

A jakie są objawy tej szkodliwości? smile.gif Według mnie jest wkurzający, a jeśli ktoś mimo wszystko znalazł ciekawą ofertę w spamie, to czemu miałby nie skorzystać?
ucho
Nexis:
Żadne automat na 100% nie od sieje spamu od hamu, to znaczy że raz na jakiś czas _ty_ musisz zmarnować swój czas żeby przejrzeć katalog SPAM i sprawdzić czy coś ważnego się tam nie zaplątało. A nie daj boże i tak to przegapisz... to są wymierne straty dla wszystkich. Tylko spamera ta "promocja" nic nie kosztuje.
Dlaczego miałbyś nie skorzystać? Zaufał byś firmie reklamuje się rozrzucając z bloku ulotki wydrukowane na papierze toaletowym? Zakupiłbyś jakikolwiek lek od takiej firmy? A ludzie tak robią :/
erix
Cytat
a jeśli ktoś mimo wszystko znalazł ciekawą ofertę w spamie, to czemu miałby nie skorzystać?

I właśnie dzięki takiemu rozumowaniu spamowanie jest skuteczne. tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.