Boczny panel jest spoko, z tymi paskami na dole też fajnie to wyglada..
Nic Ci nie podpowiedziały moje sugestie?
Powiem to dokładniej.. Zobacz, wysuwa się panel boczy, przepychając tę dolną grafikę, co oczywiście powoduje pojawienie się dolnego suwaka, który jak wiemy jest to wstyd jak beret dla webmastera nie? hehe
Mógłbyś choć przykleić niewidzialną 1px'elowa grafikę, żeby ta dolna w paski wsuwała się pod nią..
ja jednak zaproponowałem coś innego.. Tak bardzo Ci zalezy na efekcie hmm nie wiem "tłoka", moim zdaniem ten wysuwany panej powinien chodzić, na tym dolnym "pasiaku", tj. po nim. Wcale nie stracilbyś efektu, gdyby panel wysuwał się nad "pasiakiem", wiesz ślizgał się po jego górnej krawędzie nie powodując przepychania prawej krawędzi strony i pojawiania się suwaka.. rozważ to, bo to byłoby dla najprostrze do wykonania zadanie, o czym pisałem wyżej.
Przynajmnie podziel "pasiaka" i nich się wsuwa pod siebie, ja bym dał go na sam dół, czyli również pod diva z panelem, przynajmniej to przetestuj wizualnie..
Rzuciło mi się jeszcze cos, bez urazy

Masz tam odrobinkę textu.. i zmieniłbym jedno wyrażenie.. Piszesz:
Cytat
Witamy wszystkich serdecznie. Mamy nadzieje, że dużo z Was czekało na ta stronę. Zajęło nam to troche dłużej niż planowaliśmy, ale czasami warto poczekać. Dla tych, którzy od dawna mieli ochotę zobaczyć czym sie zajmujemy mowimy
Nawet ten brak ęcji.. nie jest tak rażący jak zwrot: "Mamy nadzieje, że dużo z Was" hmm to jak byś mówił o np. cukierkach w słoiku.. tych może być dużo..
Proponowałbym to zamienić na "Wielu" - czyli byłoby: "Mamy nadzieje, że wielu z Was czekało na ta stronę", przynajmniej brzmi po ludzku..
To było tak btw. nawet to nie krytyka, rozumiesz? - nie traktuj tego personalnie.. i popraw to bo mocno razi..
Przemyśl też moją propozycję z panelem i paskowana grafiką..
Pozdrawiam

rr.