Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Śmieszny klip, czy nie?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Cysiaczek
Witam,

Chciałbym dziś zrobić nietypową sondę a temat śmieszności pewnego klipu. Reprezentuje on pewien typ humoru. Problem w tym, że nigdy nie spotkałem kogoś, kogo tego rodzaj humoru by bawił i wysnułem tezę, że jest on po prostu nieśmieszny. Możliwe też, że to ja nie posiadam odpowiedniego poczucia humoru.

http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,...r_Treka___.html

Pozdrawiam
phpion
Mnie nie bawi.
piotrooo89
tak jak i wszystkie skecze monty pythona wogóle mnie to nie kręci...
batman
Genialne połączenie smile.gif
Może nie uśmiałem się do łez, ale i tak się dobrze tego słuchało/oglądało.
Jako osoba posunięta w latach (nie aż tak bardzo...), która wychowała się na Monty Python i wie co to jest hiszpańska inkwizycja oraz skąd wziął się spam, stwierdzam, że posiadasz odpowiednie poczcie humoru smile.gif

Mały OT.
Jak nazywał się skecz, w którym w średniowieczu, rzezimieszek przynosił rodzinie jakiś kwiat/roślinę. I jak się ten kwiat/roślina nazywała?
mike
Zryte poczucie humoru. Strasznie je lubię biggrin.gif
Jabol
Co mnie śmieszy, to gdyby nie to, że Cysiaczek jest adminem to topic już byłby zamknięty jako spam. Swoją drogą byłaby to bardzo wyrafinowana forma spamu.

Pozdrawiam
batman
Cytat(Jabol @ 29.11.2008, 19:59:01 ) *
Co mnie śmieszy, to gdyby nie to, że Cysiaczek jest adminem to topic już byłby zamknięty jako spam. Swoją drogą byłaby to bardzo wyrafinowana forma spamu.

Pozdrawiam

1. Dlaczego spamu?
2. Nie zawaham się usunąć/zamknąć tematu i/lub dać warna nawet adminom, jeśli temat/treść będzie niewłaściwa.
dr_bonzo
@batman: moj kot zadlawil sie lubinem i zdechl.

edit: co do "spamu" - wrzucic do Offtopik lub Humor? + warn? tongue.gif
batman
Cytat(dr_bonzo @ 29.11.2008, 20:05:49 ) *
@batman: moj kot zadlawil sie lubinem i zdechl.
O to właśnie chodziło. Zupełnie mi z głowy wyleciało.

Cytat(dr_bonzo @ 29.11.2008, 20:05:49 ) *
edit: co do "spamu" - wrzucic do Offtopik lub Humor? + warn?
Jak dla mnie może zostać.
Cysiaczek
hehe, nie wiem jak to mam teraz powiedzieć... faktycznie nie do końca jasno się wyraziłem. Sęk w tym, że to mnie w ogóle nie śmieszyło - wręcz nudziło :|
Monty Pythona bardzo lubię i mnie śmieszy, ale ten skecz nic a nic... ja nawet tego nie rozumiem. Ekipa startreka z muzyczką z MP...
Dlatego właśnie założyłem ten topik, żeby się dowiedzieć czy kogoś to śmieszy.

@batman - sorki, ze Cię rozczarowałem worriedsmiley.gif

@jabol - ale z jakiego powodu spam? Ten serwis do mnie nie należy, ot wyklikałem smile.gif
Moje adminowanie nie ma tu nic do rzeczy i jako któryś mod uzna, że z tym topikiem jest coś nie tak, to może usunąć/przenieść/whatever (byle z uzasadnieniem). Swoją drogą, to rzeczywiście, gdyby coś takiego napisał nowy user, to pewnie by wyleciało... hm brzydal.gif

Pozdrawiam.
batman
Cytat(Cysiaczek @ 29.11.2008, 22:14:49 ) *
hehe, nie wiem jak to mam teraz powiedzieć... faktycznie nie do końca jasno się wyraziłem. Sęk w tym, że to mnie w ogóle nie śmieszyło - wręcz nudziło :|
Monty Pythona bardzo lubię i mnie śmieszy, ale ten skecz nic a nic... ja nawet tego nie rozumiem. Ekipa startreka z muzyczką z MP...

Dlatego napisałem, że nie uśmiałem się do łez winksmiley.jpg Połączenie serialu sprzed 20-30 lat (ach te efekty i gra aktorska smile.gif ) z muzyką MP musi wywołać chociażby cień uśmiechu na twarzy smile.gif
sobstel
Dla mnie jest śmieszne. Naprawde. Uśmiałem się. Nawet bardziej niż oglądając te stare totalnie kiczowate serie Star Trecka. I właśnie połączenie tego kiczu Star Trecku z muzyką z pariodi rycerzy okrągłego stołu etc tak śmieszy. Ale to kwestia gustu. Nikt nikomu nie każe się śmiać.
kwiateusz
Jednakowoż młody jestem, ale klip nie rozśmieszył mnie, poświęciłem się i obejrzałem go w stanie wskazującym co również nie podniosło jego wartości rozśmieszających sad.gif

a na marginesie, kto pierwszy da warna cysiaczkowi ma ode mnie flaszke smile.gif
ShadowD
Wielkie nie.

A co do tematu założę kiedyś podobny jak już każdy zapomni o tym i zobaczymy czy wyleci... ;p
Cysiaczek
@kwiateusz - znów się bawisz modem mod_admin_is_not_god ? happy.gif
bim2
Mnie nie śmieszy, ale... o gustach się nie dyskutuje Panowie. [tak powiedział by moderator kontra zwykły użytkownik i temat by poleciał smile.gif]

PS. Czy nie powinno być - i + przy ostrzeżeniach na zrzucie ekranu? smile.gif Czyżby fake? haha.gif
kwiateusz
nie fake, adminowi się tak łatwo nie wybacza, dlatego nie ma - biggrin.gif
sztosz
Zabawne połączenie, zwłaszcza jak ktoś pamięta jak tańcował Monty Python podczas piosenki. Mnie rozbawił smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.