Chciałem zainstalować FUKS TYPER na stronce, problem jednak w tym że o php nie mam za bardzo pojęcia i niezbyt wiem jak to zrobić.
Konto mam na yoyo.pl
Według instrukcji trzeba wypełnić plik usrconf jednak tam mam pewne problemy a mianowicie
<?php // kodowanie plikow html zawierajacych wyglad systemu // jak i plik strings.pl // kodowanie danych wyjsciowych ze skryptu // czy rejestracja ma byc dwufazowa (potwierdzenie przez email) // (true / false) // Wartosc modyfikujaca bezpieczenstwo systemu // Warto wpisac tutaj swoj unikalny lancuch znakow class MailConf { function MailConf() { /* * Adres email ktory bedzie widoczny w polu Od */ $this->emailFrom = 'mail@mail.com'; /* * Nazwa uzytkownika Od */ $this->titleFrom = 'FuksTyper!'; /* * Dane do servera pocztowego */ /* * adres servera SMPT */ $this->host = ''; /* * nazwa uzytkownika */ $this->user = 'nick'; /* * haslo */ $this->password = 'haslo'; } } class DBConf { function DBConf() { /* * Nazwa bazy danych w ktorej trzymane maja byc tabelki typera */ $this->database = 'db123'; /* * Adres bazy danych */ $this->host = 'mysql.yoyo.pl'; /* * Uzytkownik */ $this->user = 'nick'; /* * Haslo */ $this->password = 'haslo'; } } ?>
tak wygląda składnia, to które pogrubiłem to wiem (o ile ma tak być, przede wszystkim nie mam pewności tu
Cytat
$this->host = 'mysql.yoyo.pl?';
), a to co pogrubiłem i podkreśliłem, o niestety nie wiem co tam wpisać 
Nie wiem też za bardzo co zrobić jak już to będe miał wypełnione. Czy tylko wrzucić na serwer ftp(?) zainstalować się i później już wszystko ładnie śmiga?
Będe bardzo wdzięczny za udzieloną pomoc.
pozdrawiam