Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tanie i dobre łącze dla serwera...
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Bakus
Ludziska kochane...
Poszukuję alternatywy dla tej poer....... neozdrady...
Łącze chciałbym założyć na Wrocławskich Krzykach dla 3 compów w intranecie i dla serwera internetowego...
Nie to, żebym chciał reklamowania firm na forum, ale było by miło, gdybyście np. wskazali stronki operatorów z których usług korzystacie i wasze uwagi (głównie krytyczne) na ich temat...
TP odpada z założenia... mam już ich dość...

P.S. Prośba do adminów - zostawcie ten topic chociaż jeden dzień nie zablokowany... winksmiley.jpg
scanner
E... a gdzie Krzyki? Daleko od Leśnicy? Jak znam życuie, to pewno po drugiej stronie city..
A pytam, bo w okolicach Leśnicy łazi jakaś firma i radiówkę proponuje...
Nie znam szczegółów, bo na razie ja tylko "w gościnn e występy" tam zaglądam, ale mogęr spróbowac się dowiedzieć co to za firma.
Bakus
Proponuje zapoznanie się z mapą wrocławia...
No dobra...
Krzyki to okolice ulic: Zaporowska, Hallera, Hirszwelda, Grabiszyńska...
Na krzykach jest Carrefour... Prościej się nie da... winksmiley.jpg

P.S. Na giełdzie ostatnio się jakaś firma oferowała z łączami światłodowymi za 30 zł/mc, ale było jak to zwykle małe ale... Firma nie jest zarejestrowana w krajowym rejestrze sądowym...
scanner
Cytat
Na krzykach jest Carrefour... Prościej się nie da... winksmiley.jpg
No byłomnie tak od razu smile.gif Przejeżdzm tam zawsze w piątek i niedzilę, jesli autem jadę do mojej Pani.
Spróbuję ustalić tę firmę z Lesnicy- może też kręci się w Twoich okolicach.
Bakus
Będę wdzięczny za fatygę... winksmiley.jpg

Co do kalafiora - bywam w nim dość często... ze Skwierzyńskiej to nie daleko (miły spacerek...) a alkohol mają znacznie tańszy niż w okolicznych sklepikach... winksmiley.jpg
Sh4dow
a orientowales sie o lacza dsl ? nie neo, synchroniczny dsl 256 kb, wiem ze obsluga klienta inaczej traktuje klienta NeoDna i dsl. Sam na sieci biore wlasnie drugiego dsl'a 1Mb i nie ma z nimi problemow. co do lacza radiowego, to jakos nie lubie tego. Niby to taniej wychodzi, ale jakosc nie zawsze jest zadowalajaca. Wiem bo jedna forma sie oferowala, Nazywała sie chyba Futuro albo ProFuturo cos takiego, moze dzialaja na terenie calej polski. Jak znajde ich reklamowke to poszukam wiecej info.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.