Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tejamniczo pojawiające się reklamy - z hostingu ?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
lled3
strona http://stalowemiasto.pl

czasem, nie wiem skad ... wyskakuja reklamy np.

http://images36.fotosik.pl/41/43803a0e384637ff.jpg

blinksmiley.gif

serewr 90 PLAN w OVH - niby profesionalny - czy to mozliwe aby od nich to bylo ? skad indziej ?
vokiel
Przeczytaj regulamin darmowych statystyk: stat.4u.pl, prawdopodobnie tu jest odpowiedź...
nrm
ciągle to samo winksmiley.jpg

To reklamy stat24.com. Ludzie wrzucają kod na swoje strony a potem ciągle mają pretensje do firm hostingowych.
JoShiMa
Cytat(normanos @ 16.12.2008, 18:19:21 ) *
ciągle to samo winksmiley.jpg

To reklamy stat24.com. Ludzie wrzucają kod na swoje strony a potem ciągle mają pretensje do firm hostingowych.

Eee tam zaraz pretensję. Ze stat24 korzystam już wiele lat. Nigdy wcześniej nie emitowali reklam. Zaczęli na początku grudnia i to bardzo zn nienacka. Podobno zyskiem chcą się dzielić z użytkownikami statystyk. Jak dla mnie to chcą nas zmobilizować do zakupu płatnych statystyk. Przerzucam się na google tongue.gif
nrm
uogólniłem, zatrudnij się w BOKu jakiegoś hostingu a sam zobaczysz ile jest ostatnio pretensji o to winksmiley.jpg
JoShiMa
Sama byłam zdziwiona jak mi się nagle pojawiło i podejrzewałam, że się komuś z Hostingu paluszek omsknął. Tylko nim wyjechałam z pretensjami zatrudniłam adblock do zidentyfikowania adresu i wszystko było jasne. Poprosiłam stat24 o wyjaśnienie i w bardzo hamski sposób mnie poinformowali, że nie korzystali z tego a teraz będą to robić i jak mi się nie podoba to mam wykupić płatną wersję. Nie dość, że darmowa wersja jest poważnie okrojona to jeszcze mam userów narażać na oglądanie reklam. A kuppa... Nie są jedyni na świecie. W wolnej chwili sama sobie skrypty do statystyk napiszę tongue.gif
erix
~JoShiMa, na co wynajdywać koło na nowo? phpMyVisites/Piwik winksmiley.jpg
JoShiMa
Cytat(erix @ 17.12.2008, 17:36:34 ) *
~JoShiMa, na co wynajdywać koło na nowo? phpMyVisites/Piwik winksmiley.jpg

Nie chodzi o wynajdywanie koła na nowo ale o upieczenie kilku pieczeni na jednym ogniu:
1. Poszerzenie wiedzy
2. Uniezależnienie się od zachciewajek dostawców darmowych rozwiązań
3. Dostosowanie produktu (funkcjonalność i wygląd) do indywidualnych niemałych potrzeb bez żadnych ograniczeń
4. A potem może coś z tego będzie dla innych tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.