Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Błąd na serwerze
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
sir_rafal
Witam.
Napisałem prosty katalog stron internetowych oparty na plikach (wiem, że lepiej było zrobić na bazach, ale to jeszcze nie na moje możliwości). Na początku wszystko śmigało elegancko, a po kilku dniach, po próbie dostania się do konkretnych kategorii, zaczęły się problemy.
Podejrzewałem, że nawalił mój dostawca hostingu, ale po przerzuceniu strony na inny serwer, pojawia się taki sam problem.
Nie będę się rozpisywał o błędzie, bo nie mam pojęcia o co chodzi, a błąd można zobaczyć na tej stronie:

http://www.katalog.rg-site.pl

Na stronie głównej jest OK, a po próbie wejścia w jakąś kategorię wywala problem.
O co chodzi??

PS Na localhoscie jest OK
Rafal Filipek
nam ta stona nic nie mowi. zobacz w logi na serwerze tak jak ci napisali
Kod
More information about this error may be available in the server error log.

jak nie masz do nich dostepu to popros administratora.

btw. moze jakies chmody dla plików masz niepoustawiane?
Axexis
Klikam w kategorii i "Error 500". Coś w .htaccess.

Przenieś się na MySQL -> w porównaniu z plikami, dużo łatwiej (!) się pracuje.

A to tylko(! tongue.gif) 3 komendy, które trzeba sie nauczyc.
sir_rafal
Nie, nie chodzi tu o chmody, bo z tym już miałem wcześniej problem, ale poustawiałem i było OK.
Dziwi mnie tylko to, że do pewnego czasu działało, a teraz przestało.
Jeszcze podejrzewam jedną funkcję, którą napisałem w php, że to ona może wywalać całą stronę.
Dzięki za zainteresowanie.
Zabieram się za przebudowę.

Axexis, ja dopiero zaczynam swoją zabawę z php i bardziej mi zależało na tym, żeby poćwiczyć tworzenie plików, zapis do nich informacji itp.
Za bazy się też zabiorę, jeśli tylko czas pozwoli. smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.