Witam,
Mam takie pytanie do osób, które wdrażały systemy płatności o opisanie swoich doświadczeń we wdrożeniach. Chodzi mi o to, że chciałbym wybrać takiego dostawcę, który ma elastyczną ofertę, ale również jest wiarygodny (czyli ktoś sensowny musi za tym stać i nie może to być spółka osobowa albo działalność gospodarcza). Wiem, że tematy były opisywane na forum, ale raczej pod kątem problemów technologiczno-wdrożeniowych lub wymienienie istniejących systemów, a ja chciałbym poznać Wasze wrażenia bardziej od strony biznesowej (lub Waszych zleceniodawców).
Dobrze by było jakby był to jakiś dostawca, który dostarcza w sensownej kombinacji biznesowej (prowizje, abnonamenty) zarówno płatności kartą, przelewami, ale też SMSem.
Ze swojej strony mogę napisać, że Polcard i Ebill (pomimo, że swego czasu byli znani) to zmiany jakie robią w systemach, poziom supportu i czas reakcji pozostawiają wiele do życzenia. Bardzo dobrze współdziałało mi się z Ecard'em, ale on podobno ma problemy finansowe, więc odpada ze względu na kryterium stabilności:
http://www.webhosting.pl/eCard..na.progu.b....i.szuka.rezerw
W tej chwili po wstępnym rozpoznaniu zastanawiam się nad dotpay.pl i platnosci.pl. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tymi firmami (albo z innymi)?