Wiem że było sporo podobnych tematów, przeglądałem je ale nie pomogły. Zastosowałem nagłówek z kodowaniem, nie wiem czemu nie działa.
<?php $mail = "abydom@abydom.pl"; $subject = "oferta_nieruchomości"; $rodzaj_oferty = $_POST['rodzaj_oferty']; $woj = $_POST['woj']; $miejscowosc = $_POST['miejscowosc']; $dzielnica = $_POST['dzielnica']; $ulica = $_POST['ulica']; $dane = $_POST['dane']; $typ = $_POST['typ']; $powierzchnia = $_POST['powierzchnia']; $cena = $_POST['cena']; $waluta = $_POST['waluta']; $opis = $_POST['opis']; $imie = $_POST['imie']; $nazwisko = $_POST['nazwisko']; $tel = $_POST['tel']; $e_mail = $_POST['e_mail']; $message = "Rodzaj oferty: " . $rodzaj_oferty . "\n\n<br><br><br>" . "LOKALIZACJA" . "\n\n<br><br>" . "Województwo: " . $woj . "\n\n<br>" . "Miejscowość: " . $miejscowosc . "\n\n<br>" . "Dzielnica: " . $dzielnica . "\n\n<br>" . "Ulica: " . $ulica . "\n\n<br>" . "Dodatkowe informacje: " . $dane . "\n\n<br><br><br>" . "INFORMACJE O NIERUCHOMIŚCI" . "\n\n<br><br>" . "Typ: " . $typ . "\n\n<br>" . "Powierzchnia: " . $powierzchnia . " m2" . "\n\n<br>" . "Cena: " . $cena . " " . $waluta . "\n\n<br>" . "Opis: " . $opis . "\n\n<br><br><br>" . "DANE KONTAKTOWE" . "\n\n<br><br>" . "Imię: " . $imie . "\n\n<br>" . "Nazwisko: " . $nazwisko . "\n\n<br>" . "Nr. telefonu: " . $tel . "\n\n<br>" . "E-mail: " . $e_mail; $header = 'MIME-Version: 1.0' . "r\n"; $header .= 'Content-type: text/html; charset=utf-8' . "r\n"; } else { } ?>